Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Κακή λύση οι πρόωρες εκλογές, αν και θα βγαίναμε τρίτο κόμμα

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Κακή λύση οι πρόωρες εκλογές, αν και θα βγαίναμε τρίτο κόμμα
Η Ένωση Κεντρώων είναι υπέρ του ευρώ και της Ευρώπης υποστήριξε ο Β.Λεβέντης
Την θέση ότι οι πρόωρες εκλογές είναι κακή λύση διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, αν και υποστήριξε πως αν η χώρα πήγαινε πρόωρα στις κάλπες το κόμμα του θα έβγαινε τρίτο.
«Η Ένωση Κεντρώων είναι υπέρ του ευρώ και υπέρ της Ευρώπης.
Είμαστε το μόνο κόμμα που δεν ταλαντεύτηκε» υποστήριξε σε συνέντευξη τύπου ο κ.Λεβέντης.
«Πιστεύω πως αν κάναμε οικειοθελή λιτότητα, από το 2009 όπως έκαναν η Ιταλία και η Ισπανία, που κατέβασαν κατά 15% -20% συντάξεις και μισθούς και έκοψαν δαπάνες του δημοσίου δεν θα μπαίναμε στα μνημόνια.
Αλλά οι κομματικοί στρατοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που έπρεπε να προστατευθούν και η απροθυμία των τότε ηγεσιών των κ.κ. Γιώργου Παπανδρέου και Σαμαρά να πειράξουν τα βολέματα των παιδιών τους οδήγησαν στην προτιμότερη λύση να παίρνουν δανεικά, και να βάλουν τη χώρα στο μνημόνιο» τόνισε ο κ.Λεβέντης.
«Άρα, διαφώνησα εξαρχής με το σύνολο των μνημονίων και με το σύνολο των δανείων» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει «να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και να ανοίξουν αμέσως τα επαγγέλματα».
«Σε ένα ελεύθερο καθεστώς δεν υπάρχουν εμπόδια, δεν υπάρχουν προστατευτικότητες, γιατί οι προστατευτικότητες εμποδίζουν νέους να εισχωρήσουν στην αγορά εργασίας» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, επισημαίνοντας πως «είμαστε υπέρ ενός σχεδίου άμεσης παρέμβασης για άρση παθογενειών και για τομές οι οποίες μηδενίζουν τα ελλείμματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης