Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φ. Κρανιδιώτης (Νέα Δεξιά): Όλο και πιο πολλοί οι ορφανοί από τη ΝΔ με τη στροφή που έχει πάρει

Φ. Κρανιδιώτης (Νέα Δεξιά): Όλο και πιο πολλοί οι ορφανοί από τη ΝΔ με τη στροφή που έχει πάρει
Μπορούμε να αντλήσουμε ψηφοφόρους από τη ΝΔ και την Χρυσή Αυγή μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ είπε ο κ.Κρανιδιώτης
Στο νέο του κόμμα, τη Νέα Δεξιά αναφέρθηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή 13 Μαΐου υπέβαλε το σχετικό αίτημα για την ίδρυση του κόμματος του στον Άρειο Πάγο.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Κρανιδιώτης υποστήριξε ότι το κόμμα του υπερασπίζεται το έθνος χωρίς φλερτ με κανενός είδους ολοκληρωτισμό.
«Πρόκειται για μια δεξιά, πατριωτική, αυτονόητα δημοκρατική κίνηση» είπε ο κ.Κρανιδιώτης, τονίζοντας ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα αμφισβητήσει το κόμμα του είναι «η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας».
«Θα αρνηθούμε σε όλους τους αστείους τύπους στην εξουσία να ονοματίζουν τα πράγματα» είπε ο κ.Κρανιδιώτης, αναφέροντας ότι «προσπαθούμε να κάνουμε ένα κίνημα κανονικών ανθρώπων».
«Το περισσότερο πολιτικό προσωπικό δεν μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις τι δουλειά κάνεις και που υπηρέτησες» τόνισε ο κ.Κρανιδιώτης, επισημαίνοντας πως η ασφάλεια είναι το πρώτο δικαίωμα του πολίτη και ότι αν τη ζητάει κανείς, αυτό δεν τον χαρακτηρίζει ακραίο.
«Όλο και πιο πολλοί είναι οι ορφανοί από τη ΝΔ με τη στροφή που έχει πάρει.
Υπάρχει η μεγάλη δεξαμενή της αποχής.
Πολλοί άνθρωποι δεν ψηφίζουν γιατί είναι συνειδητοποιημένοι και ένα μεγάλο κομμάτι από αυτούς ανήκει στον χώρο της Δεξιάς» τόνισε ο κ.Κρανιδιώτης, αναφέροντας πως το κόμμα του μπορεί να αντλήσει ψηφοφόρους τόσο από τη ΝΔ και την Χρυσή Αυγή όσο και από το ΣΥΡΙΖΑ.
«Φτάνει με τα τζάκια και τους βαρώνους που τους ανοίγουμε το δρόμο για να κάνουν το κομμάτι τους.
Δεν είναι δεκτοί στο κόμμα μας άνθρωποι που δεν έχουν πάει στρατό.
Είμαστε όλοι άνθρωποι που έχουμε φυλάξει την πατρίδα με τα όπλα.
Καρανίκες δεν έχουμε» τόνισε ο επικεφαλής της Νέας Δεξιάς, ο οποίος σημείωσε πως ήταν από τους λίγους που αρνήθηκε να βρίσει τους απλούς ανθρώπους που ψήφισαν Χρυσή Αυγή.
«Μπορεί να διαφωνούν μαζί μου κάποιοι αλλά δεν θα με κατηγορήσουν ότι δεν τα πιστεύω» τόνισε ο κ.Κρανιδιώτης, υπογραμμίζοντας πως ο Γ.Καρατζαφέρης του πρότεινε την θέση του αντιπροέδρου στο κόμμα του, πρόταση που δεν αποδέχθηκε.
«Δεν είμαι ετερόφωτος και δεν παίρνω γραμμή από κανέναν.
Αυτό που κάνω είναι μια αυτόνομη πορεία και αφορά μόνο εμένα.
Νομίζω ότι δικαιούμαι να το κάνω.
Κάναμε μια επιλογή από την αρχή να είναι όλοι άνθρωποι καλοί, ο καθένας διακεκριμένος, τίμιος, νοικοκύρης» υποστήριξε ο κ.Κρανιδιώτης, ο οποίος υποστήριξε πως «ο Αντώνης Σαμαράς ήταν καλός πρωθυπουργός και είναι πάντα φίλος μου».
Όσον αφορά την θέση του για το νόμισμα, ο κ.Κρανιδιώτης ξεκαθάρισε ότι στρέφεται κατά της δραχμής.
«Δεν προπαγανδίζω δραχμή.
Θα είναι μια απόλυτη καταστροφή.
Όποιος το κάνει είναι επικίνδυνος» είπε ο κ.Κρανιδιώτης, ο οποίος προανήγγειλε ότι το κόμμα του θα «παίξει» πολύ με το διαδίκτυο μια και είναι το πιο οικονομικό μέσο.
«Έτσι ξεκίνησε και το κόμμα του Καμμένου και μετά εκφυλίστηκε όπως είδαμε» τόνισε ο κ.Κρανιδιώτης, ο οποίος επιτέθηκε στην κυβέρνηση, αναφέροντας πως «θα ακολουθήσουν τη στρατηγική βλέποντας και κάνοντας και θα είναι ικανοί για τα πάντα αρκεί να μείνουν στην εξουσία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης