Πολιτική

Χρυσοβελώνη: Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στους ΑΝΕΛ - Τι αναφέρει για την παραίτηση Χρηστάκη

Χρυσοβελώνη: Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στους ΑΝΕΛ - Τι αναφέρει για την παραίτηση Χρηστάκη
Τι αναφέρει η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μ. Χρυσοβελώνη
«Δεν θα σχολιάσω την πολιτική απόφαση που πήρε μέλος της οικογένειάς μου, για την οποία και λυπάμαι, καθώς ο καθένας έχει το δικαίωμα των όποιων απόψεων του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μ. Χρυσοβελώνη, με αφορμή την παραίτηση - αποχώρησή τους από τους  Ανεξάρτητους Έλληνες του γαμπρού της, Χρ. Χρηστάκη.
Η κ. Χρυσοβελώνη σημειώνει πως «σημασία έχει - κι αυτό υπερισχύει - ότι θα συνεχίσω να προσφέρω με προσήλωση τις υπηρεσίες μου στο Κίνημα των ΑΝΕΛ, του οποίου ηγείται ο Πάνος Καμμένος στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Σας παραπέμπω στη χθεσινή μου δήλωση που δείχνει την πεποίθησή μου για τη θετική πορεία που παίρνει η χώρα με την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια».
Σημειώνεται ότι ο κ. Χρηστάκης στην ανακοίνωση της παραίτησής του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι  «μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη και τον κοινωνικό ιστό, που θα οδηγήσει εντέλει στην ολοκληρωτική καταστροφή της μικρομεσαίας τάξης , το κίνημα των ΑΝΕΛ δεν έχει λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης