Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, έχει κουραστεί από τη «Βαρουφακιάδα»

Παπαδημούλης: Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, έχει κουραστεί από τη «Βαρουφακιάδα»
Στόχος της κυβέρνησης είναι το 3ο Μνημόνιο να είναι το τελευταίο, σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Την εκτίμηση ότι ο λαός έχει κουραστεί να ασχολείται με τον Γιάνη Βαρουφάκη και το παρελθόν διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, σήμερα, Σάββατο 14 Μαΐου.
Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του «Ε», ο κ. Παπαδημούλης, κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Οικονομικών σημείωσε: «Πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, όταν συζητώντας με τον πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα, μου είπε τις σκέψεις του για κάποια πόστα στην κυβέρνηση, είχα εκφράσει επιφυλάξεις για τον Βαρουφάκη».
Ερωτηθείς σχετικά με το αν η επιλογή Βαρουφάκη για το υπουργείο Οικονομικών ήταν εσφαλμένη εξ’ αρχής, ο κ. Παπαδημούλης συνέχισε: «Νομίζω ότι χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, έχει κουραστεί από τη «Βαρουφακιάδα». Έχει κουραστεί από τη συζήτηση για το παρελθόν. Έχει καταλογίσει ευθύνες».
Στη συνέχεια ο ευρωβουλευτής τόνισε: «Ποτέ δεν είπαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ή ο Τσίπρας κάναμε τα πάντα σωστά. Καταφέραμε όμως παίρνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση στα χέρια μας, μια καυτή πατάτα, να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά».
«Ο στόχος μας είναι το 3ο Μνημόνιο να είναι το τελευταίο», κατέστησε σαφές ο Δ. Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης