Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μουζάλας: Ψευδής η είδηση σχετικά με την απεργία πείνας στο Ελληνικό που κατήγγειλε η οργάνωση ΚΕΕΡΦΑ

Μουζάλας: Ψευδής η είδηση σχετικά με την απεργία πείνας στο Ελληνικό που κατήγγειλε η οργάνωση ΚΕΕΡΦΑ
Δεν υπάρχει πρόβλημα με την ποιότητα της σίτισης, την οποία έχει αναλάβει  ο στρατός, όπως και με την ποιότητα του νερού, το οποίο είναι το πόσιμο νερό που παράγεται από την ΕΥΔΑΠ
Σε κατηγορηματική διάψευση της «είδησης» σχετικά με απεργία πείνας στο Ελληνικό προέβη με σχετική ανακοίνωσή του σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, κάνοντας λόγο για μια είδηση η οποία διαχύθηκε από την οργάνωση ΚΕΕΡΦΑ με Δελτίο Τύπου υπό τον τίτλο «Μαζική απεργία πείνας προσφύγων για το άθλιο φαγητό και νερό στο Ελληνικό».
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ολόκληρες ειδησεογραφικές καμπάνιες βασίζονται κάποιες φορές σε ψευδείς, κατασκευασμένες ειδήσεις, χωρίς διασταύρωση και χωρίς ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς.
Χθες, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής κάλεσε δημοσιογράφους από ελληνικά και διεθνή μέση στο κέντρο του Ελληνικού, προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμασσι το αναληθές του ισχυρισμού της ΚΕΕΡΦΑ περί μαζικής απεργίας πείνας εξαιτίας κακής ποιότητας φαγητού και νερού.
Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν ισχυρίσθηκε ποτέ ότι οι συνθήκες παραμονής των προσφύγων και των μεταναστών είναι ιδανικές.
Η "είδηση", όμως, ότι υπάρχει πρόβλημα με την ποιότητα της σίτισης, την οποία έχει αναλάβει ο στρατός, όπως και με την ποιότητα του νερού, το οποίο είναι το πόσιμο νερό που παράγεται από την ΕΥΔΑΠ, είναι αναληθής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης