Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Θετικό βήμα στο Eurogroup για πολιτική και οικονομική σταθερότητα

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Θετικό βήμα στο Eurogroup για πολιτική και οικονομική σταθερότητα
Θα συνιστούσα στον κ.Μητσοτάκη να ξεκολλήσει τη βελόνα από τις εκλογές, θυμίζει Λεβέντη τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι με το Eurogroup της 9ης Μαΐου έγινε ένα θετικό βήμα που βοηθά στην πολιτική και οικονομική σταθερότητα του τόπου διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να σταματήσει να ζητά εκλογές γιατί αρχίζει να θυμίζει τον Β. Λεβέντη.
«Η Ελλάδα δεν είναι μόνη, παρά τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας, δεν υιοθετήθηκαν οι παράλογες απαιτήσεις ΔΝΤ.
Το κρίσιμο θέμα είναι να κυβερνήσουμε πιο αποτελεσματικά, να επιταχύνουμε μείωση ανεργίας και επιστροφή στην ανάπτυξη» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Παπαδημούλης, επισημαίνοντας πως «τα πήγαμε καλά διότι υιοθετήθηκε η ελληνική πρόταση για τον αυτόματο δημοσιονομικό «κόφτη».
Ο κ.Παπαδημούλης αφού υποστήριξε ότι «το ΔΝΤ έχει πέσει στα μαύρα πανιά από τότε που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα» έκανε λόγο για «αναγκαία ρύθμιση προκειμένου να κρατήσουμε το ουσιαστικό, 5,4 δις και όχι 9 που έλεγε ΔΝΤ και ο Μητσοτάκης».
«Η απόφαση του Eurogroup δίνει σήμα σταθεροποίησης, είναι πρόσθετη ένδειξη ότι πάμε για εκλογές 2019.
Θα συνιστούσα στον κ. Μητσοτάκη να ξεκολλήσει τη βελόνα από τις εκλογές.
Αρχίζει και θυμίσει τον κ. Λεβέντη.
Η εμμονή δείχνει στρατηγική αμηχανία, έχουν χάσει τη μπάλα.
Η μικροπολιτική μιζέρια δεν ωφελεί τη χώρα και ΝΔ» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, υπογραμμίζοντας πως δεν ωφελεί τον κ. Μητσοτάκη η φανατική υπεράσπιση από τον κ. Βέμπερ.
«Μόνος του πρέπει ο Μητσοτάκης να κάνει κάτι, αν προσπαθεί με κ. Βέμπερ και τον κ. Ψυχάρη δεν θα καταφέρει τίποτα.
Ο Βέμπερ πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα ότι θα βλέπει τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό για πολλά χρόνια» είπε ο κ.Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα πέσει με γιουρούσια, πρέπει να φύγουμε προς τα μπρος ως πολιτικό σύστημα».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε πως δεν προαναγγέλλεται και ότι είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού.
Ως προς το προσφυγικό, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και δυσκολίες» και ότι «ο ελληνικός λαός σηκώνει ένα δυσανάλογο βάρος» ενώ αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες, υπογράμμισε πως έχει δρομολογηθεί η διαδικασία προκειμένου όλα να γίνουν με αποτελεσματικότητα, νομιμότητα, διαφάνεια και ταχύτητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης