Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλαφάτης (ΝΔ): Κόλαφος για τους ασθενέστερους πολίτες το ασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο

Καλαφάτης (ΝΔ): Κόλαφος για τους ασθενέστερους πολίτες το ασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο
Απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με το κόμμα Σαμαράς, Καραμανλής και Μεϊμαράκης τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι οι ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες πλήττονται από το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που πέρασε η κυβέρνηση διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Στ.Καλαφάτης.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Καλαφάτης υποστήριξε ότι τα σκληρά μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση θα έχουν και συνέχεια με τις αυξήσεις στους έμμεσους φόρους και στον ΦΠΑ.
Ερωτηθείς αν συμφωνεί με την ικανοποίηση που εκφράζει η κυβέρνηση για τις αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup, ο κ. Καλαφάτης είπε ότι «αποτελεί σύνηθες φαινόμενο να θριαμβολογεί η κυβέρνηση άσχετα αν διαψεύδεται από τα γεγονότα».
«Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα θιγούν οι αδύναμες κοινωνικά ομάδες, ότι δεν θα επιβληθούν έμμεσοι φόροι, δεν θα γίνουν περικοπές μισθών και συντάξεων και ότι θα «κουρευτεί» το χρέος, παραμένουν υποσχέσεις» υποστήριξε ο κ.Καλαφάτης, ο οποίος επιπλέον τόνισε πως είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με το κόμμα οι πρώην πρωθυπουργοί Αντ. Σαμαράς και Κ. Καραμανλής, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης σχολιάζοντας το γεγονός ότι στην ομιλία του αρχηγού Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή για το ασφαλιστικό – φορολογικό, απουσίαζαν δύο εξ΄ αυτών.
«Ως απλούς στρατιώτες εκλαμβάνω εγώ την αποστολή των πρώην πρωθυπουργών και των πρώην προέδρων της ΝΔ.
Δεν βλέπω το παραμικρό από κανέναν που να προδιαθέτει κάποιου είδους καχυποψία και μέσα στον χώρο τη ΝΔ και στην κοινωνία» τόνισε ο κ.Καλαφάτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης