Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Βασίλης Λεβέντης μας λέει αυτό που δεν θα συμβεί - Τον παρακολουθούμε πλέον για να ξέρουμε τι δεν θα γίνει

Ο Βασίλης Λεβέντης μας λέει αυτό που δεν θα συμβεί - Τον παρακολουθούμε πλέον για να ξέρουμε τι δεν θα γίνει
Το σενάριο μιας οικουμενικής κυβέρνησης χάθηκε στο παρελθόν και το καινούργιο moto του Βασίλη Λεβέντη είναι η προκήρυξη εθνικών εκλογών δίνοντας ακόμη και ημερομηνίες όπως την 12η ή την 19η Ιουνίου
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου από τον Σεπτέμβριο του 2015 έχει φέρει μαζί του το δικό του πολιτικό άρωμα το οποίο φτιάχτηκε τα τελευταία 30 χρόνια εκτός κοινοβουλίου κάνοντας κριτική στο πολιτικό σύστημα και στους πολιτικούς που έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση.
Οι 186.644 ψηφοφόροι της Ένωσης Κεντρώων έφεραν τον Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή δίνοντας μαζί του ακόμη 8 συνεργάτες -βουλευτές.
Η παρουσία του Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή και κυρίως οι θέσεις του αναφορικά με τη διαχείριση της εξουσίας και τι πρέπει να γίνει για τη σωτηρία της χώρας θα μπουν στη ζυγαριά της κρίσης του ελληνικού λαού όταν έρθει η ώρα των εθνικών εκλογών.
Εμείς όμως βρήκαμε στο πρόσωπο του Βασίλη Λεβέντη με βάση τις δηλώσεις του ότι έχασε το αισθητήριο των πολιτικών εξελίξεων και καταγράφει απανωτές ήττες ενώ εμφανίζεται να έχει χάσει το πολιτικό αισθητήριο σε σχέση με το παρελθόν.
Ο Βασίλης Λεβέντης διατύπωνε ένα πολιτικό αίτημα και όχι μόνο αλλά το παρουσίαζε ως γεγονός το σενάριο της οικουμενικής κυβέρνησης από τις αρχές του έτους.
Να σημειωθεί ότι προβλήθηκε έντονα από τα δελτία ειδήσεων διατυπώνοντας την άποψη ότι έρχεται η οικουμενική κυβέρνηση λέγοντας ότι δεν θέλει αξιώματα και υπουργεία αφήνοντας να εννοηθεί ότι το κόμμα του είναι έτοιμο για συμμετοχή στο νέο κυβερνητικό σχήμα.
Το σενάριο μιας οικουμενικής κυβέρνησης χάθηκε στο παρελθόν και το καινούργιο moto του Βασίλη Λεβέντη είναι η προκήρυξη εθνικών εκλογών δίνοντας ακόμη και ημερομηνίες όπως την 12η ή την 19η Ιουνίου.
Θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι ο Βασίλης Λεβέντης μας λέει αυτό που δεν πρόκειται να συμβεί.
Τον παρακολουθούμε πλέον για να ξέρουμε τι δεν θα γίνει έτσι μας απομένει να ψάξουμε στον υπόλοιπο πολιτικό ορίζοντα για να μάθουμε τι πραγματικά θα συμβεί.
Με απλά λόγια βρήκαμε ένα σύμμαχο που μας λέει αυτό που δεν θα γίνει.
Θα κοιτούσαμε σε άλλη κατεύθυνση αν ο κ. Βασίλης Λεβέντης έλεγε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση τετραετίας.
Μέχρι σήμερα δεν το έχει υποστηρίξει άρα μου μένει χρόνος να παρακολουθώ στην κατεύθυνση που δεν κοιτά κανένας.
Η εγχώρια πολιτική ζωή του τόπου μπορεί να “τρέφεται” από τις καθημερινές πληροφορίες αλλά πλέον τα γεγονότα τα διαμορφώνει η λογική και η αναγκαιότητα για επιβίωση των πολιτικών σχηματισμών.
Αν μας επιτρέπεται να το πούμε ακόμη πιο λαϊκά όπως το λένε στα καφενεία για τους πολιτικούς... το μεροκάματο να βγαίνει.
Οι ψηφοφόροι μπορούν να τους πληρώνουν όλους άλλωστε από τους σοβαρούς φθάσαμε εδώ που φθάσαμε.
Η διασκέδαση είναι μια ανάγκη και εύκολα μπορεί να την πουλήσει κάποιος καθώς υπάρχουν ψηφοφόροι αγοραστές!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης