Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Η ΝΔ «πολιτεύεται με παραποιημένα στοιχεία και κιτρινισμό» - Δεκανίκι του ΔΝΤ και υπερασπιστής διαπλοκής

Γεροβασίλη: Η ΝΔ «πολιτεύεται με παραποιημένα στοιχεία και κιτρινισμό» - Δεκανίκι του ΔΝΤ και υπερασπιστής διαπλοκής
Γεροβασίλη: Ο λαός θυμάται πολύ καλά τη σχέση της ΝΔ με την διαπλοκή, τα μαύρα ταμεία, τα δώρα, την συγκάλυψη των φοροφυγάδων, τα τιμολόγια στους εκβιαστές
Σφοδρή «επίθεση» στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε με γραπτή δήλωσή της την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «πολιτεύεται με παραποιημένα στοιχεία και κιτρινισμό».
«Ας σταματήσει η ηγεσία της ΝΔ να παριστάνει ότι έπεσε μόλις εχθές από τον ουρανό. Ο λαός την γνωρίζει και την θυμάται πολύ καλά», τόνισε η Γεροβασίλη, επισημαίνοντας τα εξής, κατά τη γνώμη της:
- Ο λαός θυμάται τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης «στην λεηλασία του 25% του ΑΕΠ» τα προηγούμενα χρόνια.
- Θυμάται τον ρόλο της στην οικοδόμηση ενός παρακράτους που «ήλεγχε πλήρως την πολιτική ζωή»: Στις συμβάσεις του δημοσίου, στην υγεία, στην φορολογία, στα ΜΜΕ.
- Θυμάται πολύ καλά «την σχέση της με την διαπλοκή. Τα μαύρα ταμεία, τα δώρα, την συγκάλυψη των φοροφυγάδων, τα τιμολόγια στους εκβιαστές».
- Θυμάται την δέσμευσή στους δανειστές για απελευθέρωση των πλειστηριασμών, μειώσεις στις συντάξεις, κατάργηση της κοινωνικής προστασίας, διάλυση των εργασιακών σχέσεων.
Πάντα σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, σήμερα η Νέα Δημοκρατία «δεν έχει ούτε μια πρόταση να καταθέσει».
Φέρεται να περιφέρει «μόνο παραποιημένα στοιχεία και κιτρινισμό, καθώς και την ελπίδα της να ναυαγήσει η αξιολόγηση».
Επίσης, η Νέα Δημοκρατία κατηγορείται πως πράττει «ότι μπορεί για να επιβεβαιώνει ότι μόνο ως δεκανίκι του ΔΝΤ και ως υπερασπιστής της διαπλοκής είναι σε θέση να λειτουργήσει πολιτικά».
Η Γεροβασίλη ξεχώρισε τη σημερινή δημόσια «παραδοχή» του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει», σχολιάζοντας ειρωνικά ότι «κάποια επαφή με την πραγματικότητα φαίνεται να διατηρούν ακόμα» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης