Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Η συμφωνία θα κλείσει αλλά ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές λόγω διαφωνιών στο ΣΥΡΙΖΑ

Λεβέντης: Η συμφωνία θα κλείσει αλλά ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές λόγω διαφωνιών στο ΣΥΡΙΖΑ
Νικήτρια των εκλογών θα είναι η ΝΔ, εκτός Βουλής ΑΝΕΛ, Ποτάμι και ενδεχομένως και το ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την εκτίμηση πως η κυβέρνηση θα κλείσει τη συμφωνία με τους δανειστές αλλά ο Τσίπρας θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές λόγω των διαφωνιών που θα υπάρξουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
«Ο πρωθυπουργός θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές με σημαία ότι ο ίδιος θα κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ ενώ όλοι οι άλλοι αποτελούν κίνδυνο» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λεβέντης, ο οποίος εκτίμησε ότι σε περίπτωση εκλογών νικήτρια αυτών θα είναι η ΝΔ παρά τα προβλήματα της.
Επιπλέον, εκτίμησε πως σε περίπτωση πρόωρων εκλογών θα βρεθούν εκτός βουλής Ποτάμι, ΑΝΕΛ και ενδεχόμενως και το ΠΑΣΟΚ που κινείται κοντά στο 3%.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό «κατεδαφίζει το σύμπαν», αναφέροντας πως δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα ακόμα και όταν του πρότειναν υπουργεία.
Σε ότι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες ο κ.Λεβέντης είπε ότι όταν διεθνοποιείς τον διαγωνισμό έρχονται όλοι ενώ τόνισε ότι θα έπρεπε να θεσπιστούν σκληροί κανόνες μέσω του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης