Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑ.Ε.): Ο πρωθυπουργός εξαπατά τον ελληνικό λαό και επιβάλει μέτρα εξόντωσής του

Λαφαζάνης (ΛΑ.Ε.): Ο πρωθυπουργός εξαπατά τον ελληνικό λαό και επιβάλει μέτρα εξόντωσής του
«Ο Αλ. Τσίπρας παίζει τώρα κακόγουστο θέατρο στις πλάτες του τόπου και των πολιτών», εκτιμά ο Π. Λαφαζάνης
Βολές κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατηγορώντας τον ότι εξαπατά τον ελληνικό λαό και επιβάλει μέτρα εξόντωσής του.
Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε. τονίζει, μεταξύ άλλων πως «ο Αλ. Τσίπρας έχοντας επιβάλει μέτρα εξόντωσης του ελληνικού λαού ύψους 5,4 δισ. και έχοντας συμφωνήσει στην επιβολή και άλλων 3,6 δισ. με αυτόματο μηχανισμό και ως δήθεν “συμπληρωματικό” πακέτο, παίζει τώρα κακόγουστο θέατρο στις πλάτες του τόπου και των πολιτών», καθώς «κοροϊδεύει, εξαπατά και εμπαίζει για άλλη μία φορά τον ελληνικό λαό, στήνοντας ένα παραπλανητικό σκηνικό δήθεν διαπραγμάτευσης».
Σύμφωνα με τον Π. Λαφαζάνη, ο Αλέξης Τσίπρας δε διαπραγματεύεται τίποτα, καθώς για να υπάρξει διαπραγμάτευση «πρέπει η χώρα να διαθέτει εναλλακτική λύση, η οποία να μην εξαρτάται από τις πιστώσεις των νεοαποικιοκρατών της ΕΕ και του ΔΝΤ».
«Αυτή η εναλλακτική λύση», συνεχίζει ο Π. Λαφαζάνης, «η μόνη υπαρκτή και αναγκαία για την Ελλάδα, είναι η έξοδος από την Ευρωζώνη στη βάση ενός ριζοσπαστικού προοδευτικού προγράμματος για να ανασάνει η οικονομία και η χώρα και να μπορέσουν να στηριχθούν και να ενισχυθούν τα λαϊκά εισοδήματα και οι θέσεις εργασίας».
Προσθέτει, δε, πως «η έξοδος από την Ευρωζώνη και η σύγκρουση με την αντιδραστική ΕΕ είναι για τον Τσίπρα και την ευρω-καταθλιπτική κυβερνητική ομάδα του, η “κόκκινη”, απολύτως απαγορευμένη, επιλογή, υπαγορευμένη ρητά από το εγχώριο και ευρωπαϊκό κατεστημένο».
«Οι προμετωπίδες των λαϊκών κινητοποιήσεων σε αυτή τη συγκυρία είναι η διαγραφή του χρέους, μια γενναία «σεισάχθεια» στο ιδιωτικό χρέος, η εθνικοποίηση των τραπεζών και ο τερματισμός της λιτότητας», καταλήγει ο Λαφαζάνης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης