Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει ενώ η χώρα πτωχεύει - Ο λαός άφησε την τύχη του σε ανίκανους

Ένωση Κεντρώων: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει ενώ η χώρα πτωχεύει - Ο λαός άφησε την τύχη του σε ανίκανους
"Η χώρα πτωχεύει και αυτοί πανηγυρίζουν με σφιγμένες τις γροθιές", αναφέρει η Ένωση Κεντρώων
«Η κυβέρνηση πανηγυρίζει ενώ η χώρα πτωχεύει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, υπογραμμίζοντας  ότι «ο λαός άφησε την τύχη του σε ανίκανους, ερασιτέχνες και αλαζόνες, σε ανθρώπους που κοιτούσαν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον μέσω της διατήρησης του πελατειακού κράτους».
Όπως σημειώνει η Ένωση Κεντρώων «η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την επικοινωνιακή της «σκληρή» διαπραγμάτευση η οποία επέφερε νέα υφεσιακά μέτρα ύψους 9 δις ευρώ.
Πλέον οι φορολογίες είναι στα ύψη (συμπεριλαμβανομένης και της αύξησης 1% στον ΦΠΑ), οι μισθοί και οι συντάξεις θα περικοπούν και η ανεργία θα αυξηθεί σημαντικά.
Την ίδια ώρα οι κυβερνώντες αδειάζουν σταδιακά τα δημόσια ταμεία και φέρνουν με αυτό τον τρόπο τρομερή ανασφάλεια σε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αφού κυριαρχεί η αγωνία για το μέλλον όλων μας, στο οποίο δεν διαφαίνεται καμία προοπτική.
Η χώρα πτωχεύει και αυτοί πανηγυρίζουν με σφιγμένες τις γροθιές».
Επιπροσθέτως, η Ένωση Κεντρώων αναφέρει ότι «δεν έχει έρθει κανένας επενδυτής στην Ελλάδα λόγω του μη σταθερού φορολογικού συστήματος, λόγω των αυξημένων συντελεστών αλλά και της απουσίας αναπτυξιακών προτάσεων από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που γινόταν είναι να ψηφίζονται νομοσχέδια για να λαμβάνουμε δανεικά και κανείς τους δεν έριξε μπουνιά στο μαχαίρι ώστε να εφαρμοστούν δίκαιοι κανόνες οι οποίοι θα έβγαζαν την χώρα από την ύφεση.
Πάντα κορόιδευαν και τον λογαριασμό τον έστελναν στους ίδιους τους πολίτες.
Ήταν άδικο αυτό και όμως κανείς πέρα από την Ένωση Κεντρώων δεν βροντοφώναξε».
Μάλιστα, αναρωτιέται «τι άλλο πρέπει να συμβεί για να πειστεί η κυβέρνηση ότι η μοναδική λύση, αυτή τη στιγμή, είναι η σύσταση μιας κυβέρνησης ευρέος πέλματος με στόχο την ουσιαστική διαπραγμάτευση και την πίεση προς τους δανειστές για ελάφρυνση του προγράμματος της χώρας μας;».
«Ο λαός άφησε την τύχη του σε ανίκανους, ερασιτέχνες και αλαζόνες, σε ανθρώπους που κοιτούσαν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον μέσω της διατήρησης του πελατειακού κράτους», καταλήγει η Ένωση Κεντρώων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης