Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπακωνσταντίνου: Υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησαν στοιχεία κατά Βενιζέλου

Παπακωνσταντίνου: Υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησαν στοιχεία κατά Βενιζέλου
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, υποστηρίζει ότι υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ του ζήτησαν ευθέως να τους δώσει στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κατά του Βενιζέλου
Νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον, Ευάγγελο Βενιζέλο, αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, ότι υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ του ζήτησαν να δώσει στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Στο βιβλίο του με τίτλο «Game Over - Η αλήθεια για την κρίση» ο πρώην υπουργός Οικονομικών, υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια της Προανακριτικής Επιτροπής, υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ του ζήτησαν ευθέως να τους δώσει στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κατά του Βενιζέλου.

Όπως αναφέρει το απόσπασμα που δημοσιεύει η εφημερίδα «Τα Νέα»:
(...) Τη μακρά περίοδο της λειτουργίας της Προανακριτικής Επιτροπής είχα δύο ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Η πρώτη ήταν με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος ήεθελε να μάθει από εμένα περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Τον άκουσα να μου λέει πως - παρότι θεωρούσε ότι οι χειρισμοί μου ήταν λαθεμένοι - δεν πίστευε ότι εγώ είχα νοθεύσει τα στοιχεία. Η δεύτερη ήταν με ορισμένα υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνάντηση μου ζήτησαν ευθέως να τους δώσω στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κατά του Βενιζέλου. Τους απάντησα πως δεν έμπαινα σε παρόμοιες λογικές συναλλαγών και πως ότι είχα να πω σχετικά θα το έλεγα στη Βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης