Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Μόνο με τη Χρυσή Αυγή η Ελλάδα θα είναι μια ασφαλής χώρα

Μιχαλολιάκος: Μόνο με τη Χρυσή Αυγή η Ελλάδα θα είναι μια ασφαλής χώρα
«Τα εθνικιστικά κινήματα είναι η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης για επιβίωση», υποστήριξε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής
Μόνο με τη Χρυσή Αυγή θα είναι η Ελλάδα μία ασφαλής χώρα, υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά τη δευτερολογία του στη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τη δημόσια ασφάλεια.
Ο κ. Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε επίθεση στην εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση για το χάος που επικρατεί στην χώρα με τους λαθρομετανάστες, ενώ κατέστησε σαφές ότι «η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα παραμείνει για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του έθνους».
Αναλυτικότερα, ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε τη δευτερολογία του, αναφερόμενος στη δήλωση του Αλ. Τσίπρα ότι η αξιολόγηση θα κλείσει, γεγονός που, όπως είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, σημαίνει ότι για μια ακόμη φορά ο ελληνικός λαός θα υποφέρει.
Στη συνέχεια επισήμανε ότι 6 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε την χώρα στο Μνημόνιο με καταστροφικά αποτελέσματα, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να πραγματοποιήσει επιτέλους τη δέσμευσή του να σκίσει το Μνημόνιο που βλάπτει την πατρίδα.
«Μόνη λύση για το παράνομο και υπέρογκο χρέος αποτελεί η διαγραφή», σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή.
Αναφορικά με την επίσκεψη των τριών θρησκευτικών ηγετών στην Λέσβο, ο κ. Μιχαλολιάκος επισήμανε πως δεν είπαν ούτε λέξη για την παρακρατική λαθροδιακίνηση από την Τουρκία ούτε για αυτούς που προκάλεσαν τον πόλεμο στην Συρία.
Σχετικά με την κινδυνολογία Τσίπρα περί "ανόδου των ακροδεξιών κινημάτων", ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι τα Εθνικιστικά Κινήματα είναι η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης για επιβίωση.
«Ο Ελληνικός Στρατός δεν προβλέπεται να υπηρετεί τους λαθρομετανάστες, αλλά να φυλάει τα σύνορα», υπογράμμισε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι «η παράνομη εισβολή οποιουδήποτε στην χώρα, πρέπει να θεωρείται ποινικό αδίκημα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης