Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (ανεξάρτητος βουλευτής): Η χώρα έχει ανάγκη από ανανέωση του πολιτικού σκηνικού με φρέσκα πρόσωπα

Θεοχάρης (ανεξάρτητος βουλευτής): Η χώρα έχει ανάγκη από ανανέωση του πολιτικού σκηνικού με φρέσκα πρόσωπα
Δεν διευκρίνισε αν θα ενταχθεί σε άλλο κόμμα ο κ.Θεοχάρης ύστερα από την παραίτηση του από το Ποτάμι
Την θέση ότι η χώρα έχει ανάγκη από ανανέωση του πολιτικού σκηνικού με φρέσκα πρόσωπα και όχι χρεωμένα με τα λάθη του παρελθόντος διατύπωσε ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος έδωσε εξηγήσεις και για την παραίτηση του από το Ποτάμι.
«Είχα εκφράσει διαφωνίες.
Όλο το προηγούμενο διάστημα έμεινα σταθερός στις απόψεις μου, είχα μιλήσει και για διγλωσσία, τη μία μέρα ήμασταν με την πλευρά της κυβέρνησης την άλλη ήμασταν αντιπολίτευση. Νομίζω ότι και τώρα βλέποντας κάποιες λογικές και ενέργειες που και με τη ΝΔ πηγαίναμε και με το ΠΑΣΟΚ, αυτή τη διγλωσσία εγώ πιστεύω ότι θα την πληρώσουμε και δεν μπορούσα να συνεχίσω να παρακολουθώ αυτή τη λογική και στρατηγική» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Θεοχάρης.
«Σήμερα η χώρα έχει ανάγκη από ανανέωση του πολιτικού σκηνικού, με φρέσκα πρόσωπα και όχι χρεωμένα με τα λάθη του παρελθόντος», τόνισε ο κ.Θεοχάρης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα επόμενα σχέδιά του μετά την παραίτησή του.
Ο κ. Θεοχάρης δεν διευκρίνισε αν θα ενταχθεί σε άλλο κόμμα λέγοντας ότι το πρώτο του μέλημα δεν είναι η καριέρα του και η προσωπική του αποκατάσταση αλλά πλέον ως ανεξάρτητος βουλευτής, να δει τις υποχρεώσεις του και να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις.
«Προσπαθώ να δω τι είναι το καλύτερο για τη χώρα, θα σκεφτώ αλλά αφού πρώτα περάσουν οι κρίσιμες στιγμές» είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής, τονίζοντας ότι «η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί, να δει το αύριό της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης