Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας (Ποτάμι): Καθόλου σίγουρο ότι η ΝΔ θα είναι καλύτερη εναλλακτική λύση

Τσιόδρας (Ποτάμι): Καθόλου σίγουρο ότι η ΝΔ θα είναι καλύτερη εναλλακτική λύση
Αναγκαίο να υπάρξει μια σοβαρή δύναμη στον χώρο του κέντρου είπε ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού
Την άποψη ότι «δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η ΝΔ θα είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση» εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Τσιόδρας επεσήμανε ότι οι πολίτες βλέπουν τα ίδια πρόσωπα να είναι και πάλι στο προσκήνιο και υπογράμμισε ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει μια σοβαρή δύναμη στον χώρο του κέντρου.
Ερωτηθείς αν είναι αισιόδοξος ότι θα καταλήξει κάπου η προσπάθεια συνεργασίας στον χώρο του κέντρου, απάντησε ότι το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή υπάρχει η διάθεση από τον κόσμο και επανέλαβε ότι βασική αρχή του Ποταμιού είναι να στηριχθεί πάνω σε προγραμματική βάση οποιαδήποτε συμφωνία και αν υπάρξει.
«Πάντα μιλούσαμε για προγράμματα και όχι για μοίρασμα καρεκλών» τόνισε ο κ.Τσιόδρας, ο οποίος στο ερώτημα αν υπάρχει πεδίο συνεργασίας και με τη ΝΔ απάντησε ότι «η ΝΔ είναι ένα συντηρητικό κόμμα και δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι έχει αποβάλει τα κακά του παρελθόντος».
Ο κ.Τσιόδρας παραδέχθηκε ότι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων δεν είναι ευχάριστα για Το Ποτάμι και απέδωσε το πρόβλημα στη διαρροή προς τη ΝΔ, ενώ επισήμανε ότι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων εκφράζει τη δυσαρέσκειά του προς την κυβέρνηση και τη ΝΔ.
«Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου, το οποίο δείχνει και αυτοδυναμία, ακόμα καταγράφεται είτε ως κεντρώο, είτε ως κεντροδεξιό, είτε ως κεντροαριστερό δηλαδή έχει ένα πρόσημο του κέντρου» υπογράμμισε ο κ. Τσιόδρας, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, ότι αυτός ο χώρος δεν πρέπει να εκφραστεί με τη «συγκόλληση των μηχανισμών, αλλά μέσα από προγραμματικές θέσεις και συμφωνίες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης