Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φωτίου: Ούτε βήμα πίσω από τη συμφωνία του Αυγούστου – Επιπλέον μέτρα μόνο αν κλείσει το πακέτο

Φωτίου: Ούτε βήμα πίσω από τη συμφωνία του Αυγούστου – Επιπλέον μέτρα μόνο αν κλείσει το πακέτο
Την Τετάρτη 20/4 θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό υποστήριξε η κα.Φωτίου
Την θέση πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω από τη συμφωνία του Αυγούστου διατύπωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, η οποία υπογράμμισε πως η όποια απόφαση για επιπλέον μέτρα θα ληφθεί, εφόσον κλείσει το πακέτο.
«Είναι μια πρόταση που εμφανίστηκε ξαφνικά με βάση την επιμονή του ΔΝΤ ότι είναι αδύνατο να φτάσουμε σε πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ, αν δεν φτάσουμε, τότε για κάθε μονάδα που θα είμαστε παρακάτω θα χρειαστεί να πάρουμε μέτρα» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm η κα.Φωτίου.
Όπως είπε η υπουργός, το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό θα κατατεθεί στη Βουλή την Τετάρτη , με την ψήφιση του να πηγαίνει για μετά το Πάσχα.
Η κα.Φωτίου ερωτώμενη για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη ο οποίος πρόσφατα είπε για δημοσιογράφο ότι «έπρεπε να τον είχα θάψει 3 μέτρα κάτω από τη γη», υποστήριξε ότι «αποκατέστησε την αξιοπρέπεια του».
«Είμαστε άνθρωποι ανοιχτοί σε όλους τους ανθρώπους.
Την φράση «μάζεψε το σκύλο σου» που είπε ο δημοσιογράφος στον υπουργό Υγείας για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, τον κ. Πολάκη, δεν θα τολμούσε ποτέ να την εκστομίσει ο δημοσιογράφος σε υπουργό της δεξιάς.
Την ίδια στιγμή, θα είχε σταματήσει κάθε συνέντευξη.
Θα είχε γίνει μεγάλο πατατράκ.
Εμείς είμαστε κανονικοί άνθρωποι που μπορούμε να μιλάμε με άλλη γλώσσα στους ανθρώπους» είπε η κα.Φωτίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης