Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Αθήνα σήμερα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, J. Katainen – Στις 13:00 συνάντηση με Τσίπρα

tags :
Στην Αθήνα σήμερα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, J. Katainen – Στις 13:00 συνάντηση με Τσίπρα
Ο Katainen θα μιλήσει και στη Βουλή ενώ θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη
Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα,  J.Katainen προκειμένου να ενημερώσει για το επενδυτικό σχέδιο Juncker.
Ο Katainen θα έχει συνάντηση στις 13:00 μετά το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ενώ νωρίτερα (στις 10:00 το πρωί) θα μιλήσειστη Βουλή των Ελλήνων, ειδικότερα στα προεδρεία και σε εκπροσώπους των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου, και Οικονομικών Υποθέσεων, στις 10:00.
Στις 12:00 το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Το Επενδυτικό Σχέδιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων στην Ελλάδα» λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης με θέμα «Info Day: Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ για την Ευρώπη» στην Αίγλη Ζαππείου.
Στις 14:00 θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με τους προέδρους των ελληνικών συστημικών τραπεζών και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και ακολούθως ο Katainen θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Τη στιγμή που η έλλειψη ρευστότητας ταλανίζει την ελληνική οικονομία και κοινωνία, ο αντιπρόεδρος Katainen επισκέπτεται την Ελλάδα για να υπενθυμίσει στις επιχειρήσεις τις ευκαιρίες που ανοίγει μπροστά τους το επενδυτικό σχέδιο Γιούνκερ, ευκαιρίες που, στην περίπτωση της χώρα μας, έχουν μείνει ως επί το πλείστον ακόμα ανεκμετάλλευτες», δήλωσε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα, Πάνος Καρβούνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης