Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Η Ευρώπη έχει αποφασίσει και το ΔΝΤ να μείνει και η Ελλάδα να μην πάρει όλη τη δόση

Λεβέντης: Η Ευρώπη έχει αποφασίσει και το ΔΝΤ να μείνει και η Ελλάδα να μην πάρει όλη τη δόση
Τα κυβερνητικά στελέχη των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν παραπονιούνταν για τα δάνεια που έπαιρναν τα κόμματά τους, σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Η Ευρώπη έχει αποφασίσει και το ΔΝΤ να μείνει και η Ελλάδα να μην πάρει όλη τη δόση αλλά μόλις 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ σημείωσε από το βήμα της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη χρηματοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε ότι θα έρθει 2η και 3η αξιολόγηση και μετά θα έρθει η κατάρρευση της κυβέρνησης αλλά συμπλήρωσε ότι η ΝΔ ζητάει εκλογές χωρίς να έχει παγιώσει προβάδισμα.
Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι εκλογές θα γίνουν τελικά και θα γίνουν τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο ενώ κατήγγειλε ότι γίνονται μεθοδεύσεις κατά της Ένωσης Κεντρώων στις δημοσκοπήσεις.
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση, ο κ. Κατρούγκαλος δεν ακολούθησε τις συμβουλές της Ένωσης Κεντρώων να βάλει εισοδηματικά κριτήρια για την απονομή 2ης και 3ης σύνταξης.
Αναφερόμενος στο κύριο θέμα της συζήτησης σημείωσε ότι τα νυν κυβερνητικά στελέχη που ήταν παλιά στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ δεν παραπονιούνταν τότε για τα δάνεια που έπαιρναν τα κόμματά τους.
Αναρωτήθηκε επίσης γιατί ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε νόμο για το πολιτικό χρήμα, όταν υπάρχει ήδη σχετικός νόμος.
Και τάχθηκε υπέρ της μείωσης του αριθμού των βουλευτών, υπέρ της μείωσης των μισθών των βουλευτών και την υιοθέτηση απλής αναλογικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης