Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (Ν.Δ.): Η κυβέρνηση των εργαζομένων γίνεται κυβέρνηση των συλλογικών απολύσεων

Χατζηδάκης (Ν.Δ.): Η κυβέρνηση των εργαζομένων γίνεται κυβέρνηση των συλλογικών απολύσεων
Δεν αρκεί η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, πρέπει να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών και των επενδυτών, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.
Η «Ηλεκτρονική Αθηνών» μάς δείχνει πόσο ακριβά πληρώνουμε ότι δεν ακολουθήσαμε τον δρόμο της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και της Κύπρου, επισήμανε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης, επικρίνοντας την κυβέρνηση ότι «από κυβέρνηση των εργαζομένων γίνεται κυβέρνηση των συλλογικών απολύσεων».
Όπως ανέφερε, στην Ηλεκτρονική Αθηνών 450 άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους σε μια μέρα και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση των εργαζομένων γίνεται κυβέρνηση των συλλογικών απολύσεων, υπογράμμισε.
Παράλληλα, σημείωσε ότι η κατάσταση επιδεινώνεται δραματικά για επιχειρήσεις και εργαζομένους, σημειώνοντας ότι αν ξαναζήσουμε ό,τι το πρώτο εξάμηνο του 2015 με τη «λεβέντικη» διαπραγμάτευση Τσίπρα-Βαρουφάκη η ύφεση θα επιδεινωθεί.
Επίσης, δεν απέκλεισε το σενάριο η κυβέρνηση να επιχειρήσει ηρωική έξοδο, σημειώνοντας ότι «είναι τρομαγμένοι από τις δημοσκοπήσεις», ενώ αναφερόμενος στην αξιολόγηση τόνισε ότι δεν αρκεί η ολοκλήρωσή της και ότι πρέπει να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών και των επενδυτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης