Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυριαζίδης (ΝΔ): Tραγικές οι επιπτώσεις από την ερασιτεχνική διαχείριση του προσφυγικού

Κυριαζίδης (ΝΔ): Tραγικές οι επιπτώσεις από την ερασιτεχνική διαχείριση του προσφυγικού
Η Νέα Δημοκρατία καλεί την κυβέρνηση να παύσει να εμπαίζει το λαό
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται τις τραγικές επιπτώσεις από τον ερασιτεχνικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το προσφυγικό, διατυπώνει ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα.
Ο κ. Κυριαζίδης καλεί την κυβέρνηση να παύσει να εμπαίζει τον λαό και εδώ και τώρα να λύσει το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει.
Αναλυτικά, η αιχμηρή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ:
«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξακολουθεί να δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεται τις τραγικές επιπτώσεις που επιφέρει στη χώρα και τους πολίτες της η παιδαριώδης και ερασιτεχνική εκ μέρους της διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού προβλήματος.
Μετά τις θυμοσοφίες και τις σοφιστείες περί αλλοδαπών που άλλοτε λιάζονται και άλλοτε εξαφανίζονται, μάθαμε σήμερα από επίσημα κυβερνητικά χείλη ότι ο δύσμοιρος λαός μας “δεν έχει νιώσει στο πετσί του” το πρόβλημα.
Πραγματικά, μόνο θλίψη και οργή δημιουργούν τέτοιες δηλώσεις, οι οποίες προκαλούν τη λογική και την υπομονή της κοινωνίας.
Η Νέα Δημοκρατία καλεί την Κυβέρνηση να παύσει να εμπαίζει το λαό και εδώ και τώρα να λύσει το πρόβλημα που η ίδια και η πολιτική της δημιούργησε.
Και αφού δηλώνει αδυναμία, η λύση είναι μία. Την έχει κάνει σαφή ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης