Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Στημένη η δραματοποίηση της διαπραγμάτευσης για να στηθούν πολιτικοί εκβιασμοί

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Στημένη η δραματοποίηση της διαπραγμάτευσης για να στηθούν πολιτικοί εκβιασμοί
Αυτό το παιχνίδι δεν θα το ξαναπαίξουμε υποστήριξε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ
Για στημένη δραματοποίηση της διαπραγμάτευσης προκειμένου στο παρά ένα να στηθούν πολιτικοί εκβιασμοί έκανε λόγο ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, αναφέροντας πως η ΝΔ δεν θα παίξει αυτό το παιχνίδι.
«Είναι σαφής η θέση μας:
Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα.
Αυτό το παιχνίδι δεν θα το παίξουμε» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κουμουτσάκος ερωτηθείς για τη στάση που θα κρατήσει η Νέα Δημοκρατία αν βρεθούμε στο ίδιο σημείο με τη διαπραγμάτευση του 2015 και προκύψει μία ψηφοφορία στη Βουλή όπου η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να περάσει μόνη της.
«Εδώ είναι ένα ξαναπαιγμένο έργο, μόνο που αυτό επαναλαμβάνεται ως φάρσα.
Η δραματοποίηση της διαπραγμάτευσης, ώστε να φτάσουμε στο παρά ένα, για να στηθούν πολιτικοί εκβιασμοί προς όλο το όλο φάσμα δεν πρόκειται να επαναληφθεί.
Η ΝΔ, ο πρόεδρός της έχει εγκαίρως τοποθετηθεί, με μία πολύ απλή και λογική θέση ότι οι δημοκρατίες δεν κυβερνώνται με δύο διαφορετικές πλειοψηφίες/
Μία πλειοψηφία που αφορά τις πολύ δύσκολες αποφάσεις - εκεί χρειάζεται η στήριξη των κομμάτων της αντιπολίτευσης - και μία άλλη πλειοψηφία, η βολική πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος και του συντρόφου τους από τα δεξιά, του κ. Καμμένου, θα ψηφίζει τα μέτρα εκείνα που τους επιτρέπει να κάνουν πολιτικές και κομματικές επενδύσεις» υποστήριξε ο κ.Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης