Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη (υφυπ.Υποδομών): Θα εκτονωθεί πλήρως η κατάσταση σε Ειδομένη, Πειραιά έως το Πάσχα

Χρυσοβελώνη (υφυπ.Υποδομών): Θα εκτονωθεί πλήρως η κατάσταση σε Ειδομένη, Πειραιά έως το Πάσχα
Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα υποστήριξε η κα.Χρυσοβελώνη
Την πεποίθηση ότι έως το Πάσχα θα έχει εκτονωθεί πλήρως η κατάσταση σε Ειδομένη και Πειραιά εξέφρασε η υφυπουργός Υποδομών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Σε δηλώσεις της στο «Πρακτορείο 104,9 FM» η κα.Χρυσοβελώνη παραδέχθηκε ότι πρόκειται για «δύσκολη και εκρηκτική κατάσταση».
«Είναι δύσκολη και εκρηκτική η κατάσταση στην Ειδομένη και στον Πειραιά.
Όποιος δεν έχει επισκεφθεί τους άτυπους καταυλισμούς της Ειδομένης και του Πειραιά θεωρεί ότι υπάρχει ολιγωρία από την πλευρά της κυβέρνησης.
Η αντιπολίτευση που κατηγορεί την κυβέρνηση για την Ειδομένη και τον Πειραιά όταν τους ρωτήσεις τι προτείνετε, δεν υπάρχει απάντηση» τόνισε η κα.Χρυσοβελώνη.
Ερωτηθείσα για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στις απαιτήσεις των δανειστών για μειώσεις συντάξεων, η κα. Χρυσοβελώνη είπε ότι το κάθε δημοσίευμα δίνει τη δική του διάσταση και πρόσθεσε ότι οι διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. «Το ερώτημα είναι, όλοι αυτοί που προχωρούν σε αυτά τα δημοσιεύματα τη γνώση και την πληροφόρηση από που την αντλούν;
Μετέχουν μέσα στις διαδικασίες της διαπραγμάτευσης;» διερωτήθηκε η υφυπουργός Υποδομών, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης