Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα – Αρχίζει να αχνοφαίνεται ένα τέταρτο μνημόνιο

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα – Αρχίζει να αχνοφαίνεται ένα τέταρτο μνημόνιο
Η φοροεπιδρομή που έρχεται, θα στραγγαλίσει την οικονομία υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα που πρόκειται να φέρει η κυβέρνηση διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
«Εμείς, ένα μείγμα πολιτικής που θα στραγγαλίσει την οικονομία, θα την οδηγήσει σε περισσότερη ασφυξία, δεν πρόκειται να το ψηφίσουμε» τόνισε μιλώντας στο Βήμα Fm ο κ.Κουμουτσάκος, αναφέροντας πως «η άμεση αποδοχή υποδείξεων από το Βερολίνο και άλλες πρωτεύουσες έχει γίνει πια σταθερό χαρακτηριστικό της πολιτικής του Τσίπρα».
«Επομένως, να μην κάνει μαθήματα σε κανέναν και πάντως όχι στη ΝΔ.
Θεωρούμε ότι η φοροεπιδρομή, η οποία έρχεται, θα στραγγαλίσει την οικονομία, θα τη ρίξει σε ακόμα βαθύτερη ύφεση και δυστυχώς, επειδή δεν πρόκειται έτσι να ανακάμψει η οικονομία, αρχίζει στο βάθος να αχνοφαίνεται ήδη ένα τέταρτο Μνημόνιο.
Είναι ήδη κάτω από τις γραμμές, βρίσκεται στις δηλώσεις διαφόρων σημαντικών παικτών, όπως του κ. Σόιμπλε πρόσφατα» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
Ερωτηθείς για τα επεισόδια στην Ειδομένη και τη στάση της κυβέρνησης στο προσφυγικό, εκτίμησε πως υπήρξε «μία πρωτοφανής απουσία του ελληνικού κράτους από τμήμα ελληνικού εδάφους και για γεγονότα που κατ’ ουσίαν είχαν προαναγγελθεί, διότι ήταν γνωστό από το Σάββατο ότι είχαν μοιραστεί φυλλάδια στα Αραβικά από επίσης ανεξέλεγκτες ομάδες κάποιων που ονομάζονται "αλληλέγγυοι" ή από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που δεν έχουν καταγραφεί και δεν έχουν διαπιστευτεί στην Ελλάδα».
«Αυτά λοιπόν ήταν σε μεγάλο βαθμό προβλέψιμα ότι θα γίνονταν και παρ’ όλα αυτά υπήρξε παντελής απουσία του ελληνικού κράτους» υποστήριξε ο κ.Κουμουτσάκος, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν έπρεπε να αφήσει να δημιουργηθεί ο καταυλισμός στην Ειδομένη.
«Αν γίνει ένα μεγάλο διπλωματικό επεισόδιο με προεκτάσεις, που αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να φανταστεί, αντιλαμβάνεστε ότι αυτός που θα ζητήσει τον λογαριασμό είναι ο ελληνικός λαός από την ελληνική κυβέρνηση και όχι από άλλους.
Επομένως, ελέγχονται αυτοί οι άνθρωποι, υπάρχουν υπηρεσίες που τους παρακολουθούν, υπάρχει η Αστυνομία, τι ακριβώς γίνεται εκεί;
Η χώρα βιώνει καταστάσεις διάλυσης και παρακμής και εμείς είμαστε πεπεισμένοι, γι’ αυτό άλλωστε ζητάμε από την κυβέρνηση να φύγει μία ώρα αρχύτερα, ότι η δραματική επιτάχυνση της εθνικής μας βύθισης είναι αποτέλεσμα της χειρότερης διακυβέρνησης που είχε μεταπολιτευτικά η Ελλάδα» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης