Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Να φύγει το ΔΝΤ ζητούν οι πολίτες - Ο Τσίπρας να μη δεχθεί κανένα νέο μέτρο

Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Να φύγει το ΔΝΤ ζητούν οι πολίτες - Ο Τσίπρας να μη δεχθεί κανένα νέο μέτρο
Η πλειοψηφία εκτιμά ότι το ΔΝΤ εκβιάζει την ελληνική κυβέρνηση και ζητά την αποχώρησή του από το πρόγραμμα
Την αποχώρηση του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα ζητεί η πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της Palmos Analysis για «Εφημερίδα των Συντακτών».
Παράλληλα ζητούν από την κυβέρνηση να μην δεχθεί νέα μέτρα.
Η πλειοψηφία εκτιμά ότι το ΔΝΤ εκβιάζει την ελληνική κυβέρνηση και ζητά την αποχώρησή του από το πρόγραμμα.
Ειδικότερα, το 79% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι ο ρόλος του ΔΝΤ απέναντι στην Ελλάδα είναι αρνητικός. Την ίδια άποψη έχει το 65% των ερωτηθέντων που δηλώνουν ότι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία.
Το ΔΝΤ εκβιάζει την ελληνική κυβέρνηση για να πάρει πιο σκληρά μέτρα, σύμφωνα με το 78% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ, φτάνει το 65%.
Το 63% εκτιμά ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει την απομάκρυνση του ΔΝΤ από το πρόγραμμα. Ειδικότερα για τους ψηφοφόρους της ΝΔ, το 44% πιστεύει ότι η κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει την απομάκρυνση του ΔΝΤ, ενώ την αντίθετη άποψη εκφράζει το 42%.
Για το θέμα που προέκυψε με τις αποκαλύψεις του Wikileaks, το 44% απαντά ότι σημασία έχουν οι αποκαλύψεις και όχι ποιος έκανε τη υποκλοπή.
Μεγαλύτερη βαρύτητα στο ποιος έκανε την υποκλοπή και όχι στο περιεχόμενο των αποκαλύψεων δίνει το 21% των ερωτηθέντων.
Τέλος το 77% των ερωτηθέντων απαντούν ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να δεχθεί κανένα μέτρο πέραν της συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης