Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Αναγκαία μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με συμμετοχή της ΝΔ

Γεννηματά: Αναγκαία μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με συμμετοχή της ΝΔ
Οι άγονες συγκρούσεις που προκαλεί η κυβέρνηση βυθίζουν περισσότερο την οικονομία 
Τη θέση της υπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης με συμμετοχή της ΝΔ επανέλαβε από το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης όπου μίλησε στο πλαίσιο περιοδείας της στην Πελοπόννησο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι «είναι ώρα να αντιληφθούμε και δεχθούμε όλοι την αναγκαιότητα μιας Κυβέρνησης Εθνικής Συνεννόησης από όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, που θα βγάλει την χώρα από την κρίση και θα αντιμετωπίσει πειστικά ΚΑΙ την προσφυγική κρίση. Κυβέρνηση με τη συμμετοχή (ως απαράβατος όρος) του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας».
Οπως εξήγησε «κανείς δεν θα ξεφύγει από τις ευθύνες του και θα πετροβολεί τους άλλους» και διευκρίνισε:
«Εμείς θα στηρίξουμε μια τέτοια κυβέρνηση, χωρίς να επιζητούμε σώνει και καλά καρέκλες και αξιώματα. Μια κυβέρνηση συνεννόησης πάνω σε βασικά σημεία μιας εθνικής γραμμής».
«Οι άγονες συγκρούσεις που η κυβέρνηση προκαλεί, βυθίζουν ακόμη περισσότερο την οικονομία και απομακρύνουν την ελπίδα για τη μείωση του δημοσίου χρέους» σημείωσε.
Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την 5η μονάδα φυσικού αερίου της ΔΕΗ και την συνόδευσαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, ο Γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης και Υπαίθρου Μόσχος Κορασίδης, ο πρώην Δήμαρχος Μεγαλόπολης και νυν δημοτικός σύμβουλος Σπ. Τσιριγώτης και ο δημοτικός σύμβουλος Μεγαλόπολης Α. Δούκουρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης