Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την προσεχή Τετάρτη 13/4 η συζήτηση για τη δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ στη Βουλή

Την προσεχή Τετάρτη 13/4 η συζήτηση για τη δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ στη Βουλή
Για τη μεθεπόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το ζήτημα της ασφάλειας της χώρας
Την προσεχή Τετάρτη 13/4 θα λάβει χώρα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τη δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ και για την πρόταση της κυβέρνησης να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για το ζήτημα των δανείων αυτών.
Ειδικότερα, οι βουλευτές θα κληθούν να αποφασίσουν για την έγκριση ή απόρριψη της κυβερνητικής πρότασης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, που θα διερευνήσει τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.
Σημειώνεται ότι για την έγκριση της πρότασης απαιτούνται 120 θετικές ψήφοι, αλλά και, ταυτοχρόνως, οι αρνητικές ψήφοι να μην υπερβαίνουν τις θετικές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για τη μεθεπόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το ζήτημα της ασφάλειας της χώρας.
Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει ζητήσει την εν λόγω συζήτηση για την ασφάλεια της χώρας εξαιτίας και των εκρηκτικών διαστάσεων του Προσφυγικού.
Η συζήτηση αναμένεται να διεξαχθεί την Τρίτη 19/4 ή την Τετάρτη 20/4.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης