Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (Ν.Δ.) για την Cosco: Νεοφιλελεύθερος ο Τσίπρας – Προσχωρεί στην πραγματικότητα

Κουμουτσάκος (Ν.Δ.) για την Cosco: Νεοφιλελεύθερος ο Τσίπρας – Προσχωρεί στην πραγματικότητα
«Ο νεοφιλελεύθερες πρωθυπουργός έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του» στην παραχώρηση του λιμανιού του Πειραιά στην Cosco, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.
«Νεοφιλελεύθερο» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την υπογραφή παραχώρησης του λιμανιού του Πειραιά στην Cosco.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ο κ. Τσίπρας βάζει την υπογραφή του σε πολιτικές που χαρακτήριζε νεοφιλελεύθερες» και πρόσθεσε ότι «ο νεοφιλελεύθερες πρωθυπουργός έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του».
Ακόμη υπενθύμισε ότι προηγήθηκε η παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων, για να επισημάνει: «Καλοσωρίζουμε την καθυστερημένη προσχώρηση στην πραγματικότητα».
Σχετικά με την πορεία της αξιολόγησης, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε ότι φαίνεται πως η κυβέρνηση έχει πρόθεση να δεχθεί μέτρα, τα οποία χαρακτήρισε υφεσιακά και αναποτελεσματικά.
«Η κυβέρνηση ομολογεί απολογία συνθηκολόγησης 5,5 δισ. ευρώ», δήλωσε, εκφράζοντας την εκτίμηση πως με τα μέτρα αυτά η χώρα ούτε θα ανακάμψει ούτε θα μαζέψει χρήματα.
Όσον αφορά τις τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως του κ. Δρίτσα κατά το παρελθόν, ο κ. Κουμουτσάκος είπε πως είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να απασχολήσει την κυβέρνηση, το κατά πόσον θέσεις που έχουν δημοσίως εκφραστεί από στελέχη της και αρμόδιους υπουργούς αναιρούνται, κάνοντας λόγο για για ασυνέπεια και αναποτελεσματικότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης