Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την άμεση διερεύνηση από τη Βουλή για το μείζον πολιτικό και εθνικό ζήτημα της υποκλοπής ζητά ο Χ. Θεοχάρης

Την άμεση διερεύνηση από τη Βουλή για το μείζον πολιτικό και εθνικό ζήτημα της υποκλοπής ζητά ο Χ. Θεοχάρης
«Να διερευνηθεί αν η υποκλοπή έγινε από υπηρεσία των Ελληνικών Αρχών, και αν υπάρχει ή όχι άδεια των Εισαγγελικών αρχών, ή αν η υποκλοπή έγινε επί Ελληνικού εδάφους από Ξένες μυστικές Υπηρεσίες»
Την άμεση διερεύνηση από τη Βουλή για το μείζον πολιτικό και εθνικό ζήτημα της υποκλοπής ζητά ο βουλευτής του Ποταμιού, κ. Χάρης Θεοχάρης.
Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει πως «η κυβερνητική αναδίπλωση σε σχέση με τον ρόλο του ΔΝΤ είναι φανερή στον ελληνικό λαό και δεν μπορεί να κρυφτεί μέσα από τους λεονταρισμούς των ανακοινώσεών της».
Στη συνέχεια επισημαίνει πως η ουσία των συνομιλιών φανέρωσε τη διαπραγματευτική της ανεπάρκεια, καθώς το Ταμείο πιστοποιεί πως η συμφωνία που πριν λίγους μήνες συνομολόγησε, δεν μπορεί να τηρηθεί, ενώ υποστηρίζει πως «η θέση του Ταμείου για 900 εκατ. ευρώ λιγότερα μέτρα για να κλείσει η αξιολόγηση, 3,4 δισ. χαμηλότερους στόχους πρωτογενών πλεονασμάτων και 3,4 δισ. ευρώ μεγαλύτερη ελάφρυνση χρέους είναι υπέρ της Ελληνικής οικονομίας».
Σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη, «τώρα που η ουσία έχει γίνει φανερή σε κάθε μικρομεσαίο, άνεργο και επισφαλή εργαζόμενο που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προδώσει, είναι καιρός να ασχοληθούμε και με το μείζον ηθικό, πολιτικό και εθνικό ζήτημα του τρόπου που υπεκλάπη και διέρρευσε η συζήτηση».
Ο ίδιος προτείνει «η κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Βουλής να συγκαλέσουν την επιτροπή θεσμών και διαφάνειας ώστε η ΑΔΑΕ να ενημερώσει τη Βουλή των Ελλήνων:
Πρώτον, αν η υποκλοπή έγινε από υπηρεσία των Ελληνικών Αρχών και αν υπάρχει ή όχι άδεια των Εισαγγελικών αρχών ή δεύτερον, αν η υποκλοπή έγινε επί Ελληνικού εδάφους από Ξένες μυστικές Υπηρεσίες».
«Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει πάντα να κινείται συντεταγμένα εντός των θεσμών και με κάθε πράξη ή παράλειψη που προσβάλει τους νόμους και το Ελληνικό Σύνταγμα, καθώς και τα ατομικά δικαιώματα Ελλήνων και ξένων πολιτών, διαπράττεται το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας», καταλήγει ο βουλευτής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης