Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυριαζίδης (ΝΔ): Παντελώς ανεύθυνη και εγκληματικά επικίνδυνη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Κυριαζίδης (ΝΔ): Παντελώς ανεύθυνη και εγκληματικά επικίνδυνη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
Εκτός ελέγχου οδηγείται η προσφυγική κρίση, σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ 
Την εκτίμηση ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ανίκανη να διαχειριστεί την κατάσταση στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, αποδεικνύεται παντελώς ανεύθυνη και εγκληματικά επικίνδυνη» διατυπώνει ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, σχετικά με τα φαινόμενα βίας και την ανεύθυνη στάση της Κυβέρνησης στο προσφυγικό – μεταναστευτικό.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τα πρωτοφανή και διαρκώς πολλαπλασιαζόμενα περιστατικά βίας μεταξύ των αλλοδαπών, με αποκορύφωμα αυτά του Πειραιά και της Χίου, όχι μόνον προκαλούν τις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες ανήσυχες πλέον παρακολουθούν ένα εξελισσόμενο θέατρο του παραλόγου, αλλά αμαυρώνουν και τη διεθνή εικόνα της χώρας».
Σύμφωνα με τον κ. Κυριαζίδη, «η έκδηλη αδυναμία να επιβληθεί η νομιμότητα, εξαιτίας των ιδεολογικών αγκυλώσεων, αλλά και των προσκολλήσεων της κυβέρνησης στο δόγμα που θέλει τις αστυνομικές δυνάμεις σε ρόλο παρατηρητή, οδηγούν τα πράγματα εκτός ελέγχου».
Ανέφερε, δε, πως «είναι πραγματικά απαράδεκτο η κυβέρνηση να μην μπορεί, εντός της Ελληνικής Επικράτειας, να επιβάλει την τάξη και την εφαρμογή του νόμου, ανεχόμενη περιστατικά βιαιοπραγιών και καταστροφών, που θέτουν σε κίνδυνο ζωές ανθρώπων και δημιουργούν καταστάσεις για τις οποίες καθίσταται συνυπαίτια και υπεύθυνη».
«Η σημερινή επαναπροώθηση μόλις 202 ατόμων, όταν υπήρξαν τουλάχιστον 339 νέες αφίξεις και ενώ ήταν δυνατόν να προωθηθούν στην Τουρκία τουλάχιστον 500 μετανάστες, φανερώνει την προχειρότητα, την ανεπάρκεια και κυρίως την ανικανότητα της κυβέρνησης να συντονίσει και να επιληφθεί της κατάστασης, όπως οφείλει ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κράτος», κατέληξε ο κ. Κυριαζίδης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης