Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αμανατίδης (υφυπ. Εξωτερικών): Να ολοκληρωθεί εντός του Απριλίου η αξιολόγηση για να πάμε στα επόμενα βήματα

Αμανατίδης (υφυπ. Εξωτερικών): Να ολοκληρωθεί εντός του Απριλίου η αξιολόγηση για να πάμε στα επόμενα βήματα
Ήδη η κυβέρνηση αξιοποιεί τις αποκαλύψεις του Wikileaks υπογράμμισε ο υφυπουργός Εξωτερικών
Την θέση ότι η κυβέρνηση ήδη αξιοποιεί τις αποκαλύψεις του Wikileaks αναφορικά με τη συνομιλία που είχαν αξιωματούχοι του ΔΝΤ διατύπωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γ. Αμανατίδης.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Αμανατίδης είπε ότι η πρώτη αξιοποίηση έγινε με τις επαφές που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με Ευρωπαίους ηγέτες.
«Σύμφωνα με όλες αυτές τις συνομιλίες, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει κοινή αντίληψη ότι η αξιολόγηση θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στον Απρίλιο, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα» τόνισε ο κ.Αμανατίδης.
Όπως είπε, η δεύτερη αξιοποίηση «είναι ότι θα πρέπει ακόμα και στο μήνυμα, την απάντηση της κας. Lagarde να σταθούμε σε εκείνο που λέει ότι συμφωνεί ότι η επιτυχία των διαπραγματεύσεων πρέπει να βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και ότι δεν είναι στις προθέσεις τους καθόλου το γεγονός ότι πρέπει να υπάρχουν γεγονότα άσχημα για τη χώρα, ώστε να αναγκαστεί να υποχωρήσει».
«Θέλω να σταθώ σε αυτό και στο ότι αναμένει από τον πρωθυπουργό επικοινωνία, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι συζητήσεις» υπογράμμισε ο κ.Αμανατίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης