Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Οι αντιδράσεις της κυβέρνησης στις αποκαλύψεις Wikileaks είναι για γέλια και για κλάματα

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Οι αντιδράσεις της κυβέρνησης στις αποκαλύψεις Wikileaks είναι για γέλια και για κλάματα
«Την νύφη θα πληρώσει πανάκριβα ο ελληνικός λαός», σύμφωνα με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ), Π. Λαφαζάνη
«Οι αντιδράσεις της κυβέρνησης και του Αλ. Τσίπρα στις αποκαλύψεις Wikileaks είναι ''για γέλια και για κλάματα''», τόνισε ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας (ΛΑΕ), Π. Λαφαζάνης, μιλώντας στη Συνδιάσκεψη του Αριστερού Ρεύματος.
Κάνοντας αναφορά στις  αποκαλύψεις Wikileaks, μεταξύ άλλων ανέφερε «δεν ξέρω ποιος διέρρευσε το διάλογο Πολ Τόμσεν και Ντέλιας Βελκουλέσκου και κατά πόσο είναι ακριβής.
Αυτό που ξέρω είναι ποιος θα πληρώσει τη νύφη όλης αυτής της υπόθεσης.
Και την νύφη θα πληρώσει πανάκριβα ο ελληνικός λαός, με πολύ σκληρά μέτρα κατεδάφισης του ασφαλιστικού, φορολεηλασίας και ξεπουλήματος δημόσιων επιχειρήσεων, δημόσιας περιουσίας, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και κατοικιών πολιτών».
Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, «κυβέρνηση και Τσίπρας μοιάζουν σαν το ψάρι που έχει πιαστεί στο αγκίστρι και όσο σπαρταρά τόσο περισσότερο επιδεινώνει τη θέση του».
Κατά τον ίδιο, η κυβέρνηση και όλο το μνημονιακό μπλοκ διαπράττουν δύο μεγάλα εγκλήματα σε βάρος του τόπου και του ελληνικού λαού, εξηγώντας πως «επιμένουν σε δύο κατάπτυστες, αντισυνταγματικές, υποδουλωτικές και καταστροφικές συμφωνίες: σε αυτήν του τρίτου μνημονίου και στην επαίσχυντη συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας με τα κλειστά ευρωπαϊκά σύνορα».
«Αν δεν ακυρωθούν άμεσα τα μνημόνια, αρχής γενομένης από το τρίτο μνημόνιο, και δεν ανοίξουν άμεσα τα ευρωπαϊκά σύνορα, πρώτα απ' όλα ο Βαλκανικός διάδρομος, με αναλογική κατανομή των προσφύγων, τη χώρα και τον ελληνικό λαό τον αναμένουν ανυπόφορα δεινά το επόμενο διάστημα», κατέληξε ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης