Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας μιλά μόνο μέσα από διαρροές τηλεφωνικών συνομιλιών και σε μια Βουλή χωρίς αντιπολίτευση

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας μιλά μόνο μέσα από διαρροές τηλεφωνικών συνομιλιών και σε μια Βουλή χωρίς αντιπολίτευση
Ο Τσίπρας παίζει παιχνίδια επιζητώντας την άνευ όρων αποχώρηση μόνο του ΔΝΤ και όχι συνολικά της Τρόικας
Επανέρχεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου ασκώντας για μια ακόμη φορά κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα- Καμένου με αφορμή τις αποκαλύψεις των διαλόγων Thomsen Velculescu από το WikiLeaks.
Σε μια μακροσκελή επιστολή, στην οποία αναφέρεται ακόμη και για την παραίτηση Fabre, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητεί από τον πρωθυπουργό να απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων, αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους θεσμούς.
Παράλληλα, τον κατηγορεί πως παίζει παιχνίδια επιζητώντας την άνευ όρων αποχώρηση μόνο του ΔΝΤ και όχι συνολικά της Τρόικας και των Δανειστών, διευκολύνοντας το ΔΝΤ στο να μην αποζημιώσει τη χώρα για την τεράστια ζημιά που της έχει ενσυνειδήτως και δολίως προκαλέσει.
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «αφού δεν απάντησε ο κ. Τσίπρας σε καμία από τις ερωτήσεις που του έθεσα την Τρίτη σε σχέση με τη διαφθορά και τη διαπλοκή, ας απαντήσει στις ακόλουθες, που αφορούν το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει, αντί να επιλέγει να μιλά μόνο μέσα από φιλοτεχνημένες διαρροές τηλεφωνικών συνομιλιών του με τον κ. Παυλόπουλο ή στο προστατευμένο περιβάλλον μιας Βουλής χωρίς αντιπολίτευση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης