Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Θα κατέβουμε μόνοι μας στις εκλογές με στόχο το 12% - Καμία επαφή με Παπανδρέου

Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων): Θα κατέβουμε μόνοι μας στις εκλογές με στόχο το 12% - Καμία επαφή με Παπανδρέου
Πολέμαγα να μπω στη Βουλή 30 χρόνια, όταν εκείνοι έπαιρναν δάνεια για τα κόμματα τους και έκαναν διορισμούς είπε ο κ.Λεβέντης
Την θέση ότι η Ένωση Κεντρώων θα κατέβει μόνη της στις εκλογές με στόχο να αντλήσει ένα ποσοστό της τάξης του 10% με 12% διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης απορρίπτοντας με κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια περί συμμετοχής του στο διάλογο με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.
«Αν συμμετάσχω και εγώ σε αυτό τι θα πει ο κόσμος;
Εγώ πολέμαγα να μπω στην Βουλή 30 χρόνια όταν εκείνοι έπαιρναν δάνεια για τα κόμματά τους και έκαναν διορισμούς.
Άλλωστε και οι ίδιοι με βλέπουν σαν ξένο σώμα, ποτέ δεν στήριξαν στην Βουλή δική μου πρωτοβουλία» είπε ο κ.Λεβέντης.
Ερωτηθείς για το θέμα που έχει ανακύψει με τον Γ.Παπανδρέου και τα σενάρια περί συνάντησης, ο κ.Λεβέντης είπε ότι η μόνη σχέση που έχει με τον πρώην πρωθυπουργό είναι να τον συναντά σε καμιά γιορτή.
Όπως είπε, η Ένωση Κεντρώων πριν από έναν μήνα είχε κάνει αίτηση να μπει στην Σοσιαλιστική Διεθνή, η οποία και έγινε αποδεκτή και στο πλαίσιο αυτό τον ειδοποίησαν τα στελέχη του ότι τηλεφώνησε και ο κ. Παπανδρέου για να συζητήσουν το θέμα.
«Δεν αφορά τον διάλογο που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ, To Ποτάμι και τον κ. Παπανδρέου» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Αναφερόμενος στον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, είπε ότι η επιστροφή του στην πολιτική είναι «καμμένο χαρτί» ενώ για τον Ευάγγελο Βενιζέλο τόνισε ότι ανήκει στο παλιό ΠΑΣΟΚ των σκανδάλων και των ρουσφετιών.
Ο κ.Λεβέντης αναφέρθηκε και στο αίτημα της ΝΔ για εκλογές.
«Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν θέλουν εκλογές.
Θέλουν να καταρρεύσει κι άλλο η κυβέρνηση.
Μπορεί να το έλεγαν τα χείλη, αλλά δεν το πίστευε το μυαλό τους» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Λεβέντης, ο οποίος χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ως τον «χειρότερο σύμβουλο» του γιου του.
«Είναι παλαιοκομματικός, παρότι είναι νέο παιδί» υποστήριξε ο κ. Λεβέντης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η ΝΔ στην πραγματικότητα επιδιώκει να παγιωθεί μια διαφορά της τάξης των 10 ποσοστιαίων μονάδων και τότε πραγματικά να ζητήσει εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης