Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδει ο Ν. Αναστασιάδης τα περί επιβράδυνσης των συνομιλιών για το Κυπριακό, λόγω των εκλογών

Διαψεύδει ο Ν. Αναστασιάδης τα περί επιβράδυνσης των συνομιλιών για το Κυπριακό, λόγω των εκλογών
Όσοι ισχυρίζονται πως υπάρχει επιβράδυνση λόγω των εκλογών, το κάνουν για να καλύψουν τις δικές τους θέσεις, ανέφερε χαρακτηριστικά
Σε διάψευση των όσων αναφέρονται περί επιβράδυνσης των συνομιλιών για το Κυπριακό, λόγω των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, στις 23 Μαΐου, προχώρησε ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, σχολιάζοντας δήλωση του τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Ουάσιγκτον, ότι τον Μάιο θα υπάρξει επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό και συνολική διευθέτηση έως το τέλος του χρόνου.
«Όσοι ισχυρίζονται πως υπάρχει επιβράδυνση λόγω των εκλογών, το κάνουν για να καλύψουν τις δικές τους θέσεις, οι οποίες είναι κάθετα αντίθετες με τις αρχές δικαίου», τόνισε ο κ. Αναστασιάδης ερωτηθείς εάν η αναφορά του τούρκου προέδρου υποδεικνύει ότι δεν θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι τις εκλογές.
Όσον αφορά την έξοδο της Κύπρου από το μνημόνιο, υπογράμμισε ότι πρόκειται για επιτυχία, προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.
«Αλίμονο αν δεν διδαχθήκαμε από τα λάθη μας και επανέλθουμε σε πολιτικές που θα τις υπαγορεύει ο λαϊκισμός αντί ο ορθολογισμός», ανέφερε χαρακτηριστικά


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης