Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυριαζίδης (ΝΔ): Η κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση - Τραγική η εικόνα της πατρίδας μας

Κυριαζίδης (ΝΔ): Η κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση - Τραγική η εικόνα της πατρίδας μας
Ο ίδιος κατηγορεί η κυβέρνηση για «πρωτοφανή προχειρότητα και διαρκείς αυτοσχεδιασμούς» στη διαχείριση του προβλήματος
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση, με αποτέλεσμα η εικόνα της Ελλάδας να είναι τραγική, διατύπωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης.
Ειδικότερα, ο κ. Κυριαζίδης προχώρησε σε μία ιδιαιτέρως αιχμηρή δήλωση, σχολιάζοντας την κατάσταση που διαμορφώνεται στους χώρους παραμονής προσφύγων – μεταναστών.
Σύμφωνα με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αδυνατώντας να διαχειριστεί το πρόβλημα που η ίδια εδώ και ένα χρόνο δημιούργησε με την πολιτική των ανοικτών συνόρων και την αθρόα είσοδο στην χώρα προσφύγων και μεταναστών, εγκλωβισμένη πλέον μεταξύ των ιδεοληψιών της και του αριστερού “ανθρωπισμού” της εξαθλίωσης επιλέγει να παραμένει θεατής σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο θέατρο του παραλόγου.
Ο ίδιος κατηγορεί η κυβέρνηση για «πρωτοφανή προχειρότητα και διαρκείς αυτοσχεδιασμούς» στη διαχείριση του προβλήματος, γεγονός που οδηγεί τόσο την κοινωνία όσο και τους πρόσφυγες - μετανάστες στα όριά τους.
«Προκαλούνται ήδη αντιδράσεις που κινδυνεύουν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, όπως έγινε χθες στην Αθήνα, στο Πειραιά, στη Μόρια, στην Ειδομένη», προειδοποίησε ο κ. Κυριαζίδης, προσθέτοντας πως «σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, κυκλώματα εμπόρων ελπίδας και άγνωστες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο.) δρουν ανεξέλεγκτα εκτός νομιμότητας, προσβάλλοντας τις βασικές λειτουργίες και τους μηχανισμούς ενός σύγχρονου Κράτους δικαίου, ενώ οι αστυνομικές Αρχές μεταβάλλονται άλλοτε σε διαιτητή και άλλοτε σε παρατηρητή, καθώς αυτό υπαγορεύουν οι εντολές που λαμβάνουν από τα συναρμόδια υπουργεία».
«Είναι πραγματικά τραγική η εικόνα της πατρίδας μας λίγους μήνες πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, όπως τραγική και εξαιρετικά θλιβερή είναι και η εικόνα όλων αυτών των ανθρώπων που βιώνουν καθημερινά τον ‘’ανθρωπισμό’’ της Αριστεράς του τίποτα», κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης