Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Το αίτημα για εκλογές είναι αίτημα της κοινωνίας – Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Το αίτημα για εκλογές είναι αίτημα της κοινωνίας – Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει
Το βράδυ της Τρίτης η κυβέρνηση υπέστη δεινή πολιτική ήττα στη Βουλή υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση ότι το αίτημα που διατύπωσε ο πρόεδρος της ΝΔ για πρόωρες εκλογές αποτελεί αίτημα της κοινωνίας διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ.Κουμουτσάκος υποστήριξε ότι το αίτημα αυτό είναι «αίτημα της κοινωνίας που ασφυκτιά και πράξη πολιτικής ευθύνης».
Σκοπός μας να σταματήσει η πορεία φθοράς της χώρας.
Το αποδεικνύει η κατάσταση στην οικονομία και στο προσφυγικό.
Η Ελλάδα σήμερα είναι ακυβέρνητη» υποστήριξε ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος υποστήριξε πως «η απόπειρα αποπροσανατολισμού που επιχείρησε η κυβέρνηση το βράδυ της Τρίτης απέτυχε» και ότι «ηκυβέρνηση υπέστη δεινή πολιτική ήττα».
Αναφερόμενος και πάλι στο αίτημα για εκλογές και ερωτηθείς σχετικά, ο κ.Κουμουτσάκος υποστήριξε ότι «όταν το σπίτι καταρρέει δεν μπορείς να αδιαφορείς ή να λες ας καταρρεύσει στα χέρια άλλου».
«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει, η χώρα είναι ακυβέρνητη, είναι μία χώρα που παρουσιάζει εικόνες τριτοκοσμικής χώρας.
Δείτε τί γίνεται στον Πειραιά και στην Ειδομένη, δείτε τί γίνεται στην οικονομία και στους θεσμούς» είπε ο κ.Κουμουτσάκος
Απαντώντας σε άλλη ερώτηση για το κύκλωμα των εκβιαστών, ο εκπρόσωπος της ΝΔ είπε ότι «το Μέγαρο Μαξίμου είναι έκθετο», καθώς «ακόμη και 4 μέρες πριν από τη σύλληψη υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με τον κατηγορούμενο Μαυρίκο».
Όσον αφορά το θέμα του Σταύρου Παπασταύρου, ο κ.Κουμουτσάκος είπε ότι το θέμα είναι στη Δικαιοσύνη, αναφέροντας ότι «μόνο εκείνη αποφαίνεται για αθώους και ενόχους, και όχι ο κ. Τσίπρας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης