Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Λαφαζάνη (ΛΑΕ) σε Τσίπρα: Παίζει άσχημο θέατρο – Δίπλα στην παλιά διαπλοκή, οικοδομεί τη δική του

Επίθεση Λαφαζάνη (ΛΑΕ) σε Τσίπρα: Παίζει άσχημο θέατρο – Δίπλα στην παλιά διαπλοκή, οικοδομεί τη δική του
Για «ξεκατίνιασμα» Τσίπρα – Μητσοτάκη έκανε λόγο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας
Eπίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κάνοντας λόγο για νεομνημονιακό και νεο-μερκελιστή Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απέδειξε ότι ο ίδιος παίζει άσχημο θέατρο, ενώ έχει συμβιβαστεί πλήρως με τη παλιά διαπλοκή.
Η κυβέρνησή του, δίπλα στην παλιά, οικοδομεί τη δική της καινούργια διαπλοκή, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τη συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη χθες το βράδυ.
Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, όσοι παρακολούθησαν τη χθεσινή συνεδρίαση στη Βουλή το μόνο που είδαν ήταν ένα θλιβερό και ανούσιο «ξεκατίνιασμα» ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη και πρόσθεσε ότι «η παρακμιακή αντιπαράθεσή τους δεν έφερε αποκαλύψεις, αλλά υπήρξε το κακόγουστο συναινετικό ντεκόρ για μεταξύ τους συμψηφισμούς συγκάλυψης βρώμικων κυκλωμάτων και για αμοιβαία συγκάλυψη παλιών και νέων σκανδάλων».
Ακόμη ανέφερε πως «αν η κυβέρνηση επιδίωκε με τη χθεσινή συζήτηση να επιτύχει έναν αντιπερισπασμό από τα άγρια αντιασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα που ακολουθούν, απέτυχε παταγωδώς.
Ο ελληνικός λαός ξέρει τώρα πολύ καλά ότι η διαπλοκή θα συνεχίσει "να ζει και να βασιλεύει", ότι τα παλιά σκάνδαλα μπαίνουν οριστικά στο ψυγείο, τα νέα σκάνδαλα καλά θα κρατούν, ενώ η λεηλασία του ελληνικού λαού με νέους φόρους και περικοπή συντάξεων θα φτάσει στο αστρονομικό ύψος των 6 δισ. ευρώ τουλάχιστον».
Καταλήγοντας, σημείωσε ότι «η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τον νεομνημονιακό Τσίπρα ούτε τον παλαιομνημονιακό Μητσοτάκη και τους δορυφόρους τους, αλλά χρειάζεται όσο ποτέ μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή και μια νέα αρχή με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα εξόδου από την Ευρωζώνη και σύγκρουσης με την αντιδραστική Ε.Ε.».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης