Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης: Μπορεί η παρούσα Βουλή να δώσει λύση χωρίς εκλογές – Αρκεί να μην εκβιαστεί ο Τσίπρας να φύγει

Λυκούδης: Μπορεί η παρούσα Βουλή να δώσει λύση χωρίς εκλογές – Αρκεί να μην εκβιαστεί ο Τσίπρας να φύγει
Εάν διεξαχθούν τώρα εκλογές θα προκύψει ακριβώς η ίδια κατάσταση με σήμερα είπε ο βουλευτής του Ποταμιού
Την θέση ότι η παρούσα Βουλή μπορεί να δώσει λύση χωρίς να διεξαχθούν εκλογές διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Λυκούδης υποστήριξε ότι αυτό μπορεί να γίνει υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα εκβιαστεί ο Αλέξης Τσίπρας να φύγει.
Η παρούσα Βουλή μπορεί να δώσει λύση χωρίς εκλογές, υπό την προϋπόθεση ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα εκβιαστεί να φύγει, θα δηλώσει ότι έχει αδυναμία, αν έχει αδυναμία.
Αν δεν έχει, ας κυβερνήσει» τόνισε ο κ.Λυκούδης, υποστηρίζοντας πως εάν διεξαχθούν τώρα εκλογές, θα προκύψει ακριβώς η ίδια κατάσταση με σήμερα.
Ερωτηθείς να σχολιάσει το αίτημα του αρχηγού της ΝΔ, για διενέργεια πρόωρων εκλογών ο κ.Λυκούδης αφού έκανε λόγο για συνήθη τακτική των κομμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι και ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί την τακτική αυτή, τόνισε ότι Το Ποτάμι επιμένει στον σχηματισμό μιας ευρύτερης κυβέρνησης εθνικής σύνθεσης και εθνικής συνεννόησης, με τη συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και άλλων κομμάτων που έχουν ευρωπαϊκό προσανατολισμό.
Όσον αφορά την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ο κ.Λυκούδης έκανε λόγο για μια συζήτηση χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα, παρά τις εξαγγελίες για «φοβερές αποκαλύψεις και ονόματα».
«Από τη συζήτηση στη Βουλή για θέματα Δικαιοσύνης και Διαφάνειας, ούτε σοφός έγινε ο μέσος Έλληνας, ούτε διαπίστωσε ότι το πολιτικό σύστημα ενδιαφέρεται για την τραγική εικόνα της χώρας σήμερα, σε όλα τα επίπεδα» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης