Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Μίλησε και δεύτερη φορά ο κ. Μητσοτάκης, αλλά δεν είπε λέξη για τον Στ. Παπασταύρου

Μιχαλολιάκος: Μίλησε και δεύτερη φορά ο κ. Μητσοτάκης, αλλά δεν είπε λέξη για τον Στ. Παπασταύρου
«Είναι ανησυχητικό για τους ψηφοφόρους της ΝΔ, να βλέπουν το κόμμα να συντάσσεται με το συγκρότημα του ΔΟΛ», εκτίμησε ο κ. Μιχαλολιάκος
«Το ότι ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε τιμολόγιο ΝΕΡΙΤ που χρέωσε στην κυβέρνηση και είχε υπογραφή από άνθρωπο ΝΔ, δείχνει πρόβλημα», ξεκίνησε τη δευτερολογία του ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
Ο ίδιος συνέχισε την ομιλία του καταγγέλλοντας τον τρόπο με τον οποίο η δικαιοσύνη χειρίστηκε την υπόθεση της παράταξης και «αποφάσισε» ότι οι 18 βουλευτές ήταν διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης.
«Όταν ήμασταν προφυλακισμένοι, ο εισαγγελέας φυλακών, επί της προηγούμενης κυβέρνησης, δεν επέτρεπε να έρθουμε στη Βουλή», υπενθύμισε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλολιάκο, «νομοσχέδια που έρχονταν με συγκεκριμένη σκοπιμότητα, πχ για απαλλαγή στελεχών τραπεζών, είναι παρέμβαση στη δικαιοσύνη».
Παράλληλα, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως ο κ. Μητσοτάκης «μίλησε και δεύτερη φορά, αλλά δεν είπε ούτε λέξη για τον Σταύρο Παπασταύρου και που βρήκε τα εκατομμύρια για το πρόστιμο», ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «δεν είπε ότι πολλοί παράγοντες της ΝΔ δεν ψήφισαν τον νόμο Καραμανλή περί βασικού μετόχου».
«Είναι ανησυχητικό για τους ψηφοφόρους της ΝΔ, να βλέπουν το κόμμα να συντάσσεται με το συγκρότημα του ΔΟΛ», είπε, ακόμα, ο κ. Μιχαλολιάκος, ενώ ολοκλήρωσε τη δευτερολογία του επισημαίνοντας πως «η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις στον κ. Ψυχάρη ή να τον παραπέμψει».
«Δεν είναι όλα καλά σε αυτήν την χώρα», κατέστησε σαφές ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης