Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαγγελόπουλος (Δικαιοσύνης): Δεν έβαλα στο αρχείο καμία υπόθεση, ζήτησε να απολογηθούν τα ΜΜΕ

Παπαγγελόπουλος (Δικαιοσύνης): Δεν έβαλα στο αρχείο καμία υπόθεση, ζήτησε να απολογηθούν τα ΜΜΕ
Απαντώντας στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ο Παπαγγελόπουλος αρνήθηκε ότι έβαλε στο αρχείο υποθέσεις
Καμία υπόθεση υποκλοπών δεν έβαλε στο αρχείο ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σύμφωνα με όσα είπε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 το βράδυ στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως για τις εξελίξεις στη Δικαιοσύνη και τη διαφθορά.
Όπως ανέφερε, η σχετική έρευνα Ολοκληρώθηκε και ασκήθηκε δίωξη, ενώ εκρεμμεί σχετικό βούλευμα.
Ο Παπαγγελόπουλος αναρωτήθηκε «αν ζητούσα πρώτα συμβουλή και μετά κατηγορούσα αυτόν που ρώτησα ότι παρενέβη στα καθήκοντά μου, πώς θα με κρίνατε;», ενώ σχολίασε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε «ορθώς ότι ο πατέρας του υπήρξε ο πατέρας της έννοιας διαπλοκή και αυτήν τον έριξε, αλλά δεν είπε πώς».
Απαντώντας στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ο Παπαγγελόπουλος αρνήθηκε ότι έβαλε στο αρχείο υποθέσεις, υπενθυμίζοντας ότι τα εξοπλιστικά και η Siemens «είναι παραγγελίες μου».
Αναφερόμενος στο θάνατο Τσαλικίδη, ανέφερε ότι δεν έκανε εκείνος τη σχετική έρευνα, αλλά άλλος εισαγγελέας, φίλος του κ. Μαρκή.
Για τον Παπαγγελόπουλο, «Ορισμένοι ζουν με το όνειρο της παρένθεσης του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία κι εμένα στο υπουργείο, αλλά είναι απατηλό το όνειρο».
Ο ίδιος αναρωτήθηκε: Γιατί συμμετείχε η κα Τσατάνη στη συνάντηση αυτή και όχι ο αρμόδιος εισαγγελέας κ. Γ. Αγγελής; Υπήρξαν πρακτικά από τη συνάντηση της κ. Τσατάνη από τη συνάντηση με τους Κύπριους δικαστικούς, και αν όχι γιατί;
Αν είχε συμβεί το επεισόδιο όπως περιγράφει το Βήμα του κ.Ψυχάρη πως ήρθε μετά από δύο μήνες να ζητήσει την άποψή μου;
Ο Παπαγγελόπουλος ζήτησε «να απολογηθούν μόνα τους τα ΜΜΕ στην κοινή γνώμη που θυσίασαν ελευθερία τους στο βωμό διαπλεκόμενων συμφερόντων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης