Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Θύμα των παρεμβάσεων της ΝΔ στη Δικαιοσύνη η Χρυσή Αυγή - Η διαπλοκή ζει και βασιλεύει

Μιχαλολιάκος: Θύμα των παρεμβάσεων της ΝΔ στη Δικαιοσύνη η Χρυσή Αυγή - Η διαπλοκή ζει και βασιλεύει
«Μέσα στα θαλασσοδάνεια υπάρχουν και ονόματα μελών του κοινοβουλίου», σημείωσε με νόημα ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής
Ότι η Χρυσή Αυγή είναι θύμα των παρεμβάσεων της Νέας Δημοκρατίας στη δικαιοσύνη, υποστήριξε ο γενικός γραμματέας της παράταξης, κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της τοποθέτησής του για τα ζητήματα της δικαιοσύνης, της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Ο κ. Μιχαλολιάκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όντας θύμα των παρεμβάσεων της ΝΔ στη δικαιοσύνη κάθισα πολλούς μήνες στη Βουλή», ενώ προσέθεσε πως στη ΝΔ «θα έπρεπε να ντρέπονται να μιλάνε» για τη δικαιοσύνη.
Συγκεκριμένα, ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην υπόθεση της προφυλάκισης των στελεχών του κόμματος, υπενθυμίζοντας πως «ο ίδιος ο κ. Αθανασίου είχε τηλεφωνήσει στην προϊσταμένη των ανακριτών την ώρα που γινόταν η δική μου ανάκριση», αλλά και ότι «ο Σαμαράς είχε πει ότι είχε τη δυνατότητα να ζητήσει την προφυλάκισή μου».
Σημείωσε, ακόμα: «Ο Μπαλτάκος ήταν ο γ.γ. της κυβερνήσεως, λέγοντας στο βίντεο τα όσα συνέβησαν με ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη εις βάρος μας».
Σχολιάζοντας την υπόθεση Παπασταύρου, ο κ. Μιχαλολιάκος επισήμανε ότι το επιβλήθηκε πρόστιμο 3,5 εκατ. ευρώ και διερωτήθηκε: «Που τα βρήκε και τα πλήρωσε;».
Στη συνέχεια προσέθεσε πως δεν υπήρξε καμία απάντηση από τη ΝΔ για τις λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς, Φαλτσιανί, ενώ τόνισε πως «μέσα στα θαλασσοδάνεια υπάρχουν και ονόματα μελών του κοινοβουλίου».
«Η διαπλοκή ζει και βασιλεύει», κατέστησε σαφές ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα υπάρξει δικαίωση για την παράταξη και «ο ήλιος της δικαιοσύνης θα λάμψει στην Ελλάδα»

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης