Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (ΝΔ): Ο Τσίπρας θέλει να κάνει επικοινωνιακό πανηγύρι απόψε στη Βουλή

Βορίδης (ΝΔ): Ο Τσίπρας θέλει να κάνει επικοινωνιακό πανηγύρι απόψε στη Βουλή
Ιδιωτική η συνομιλία Κουμουτσάκου – Μουσσά που φανερώνει πως χρησιμοποιεί τη Δικαιοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο κ.Βορίδης
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θέλει να κάνει επικοινωνιακό πανηγύρι στη Βουλή με αφορμή τη σημερινή συζήτηση για τη Δικαιοσύνη και τη διαπλοκή διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά FM ο κ.Βορίδης υποστήριξε ότι «υπήρξε σκοπιμότητα  για την μετάθεση της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών για τις καταγγελίες Τσατάνη σχετικά με τον κ. Παπαγγελόπουλο» και έκανε λόγο για σχέδιο του  ΣΥΡΙΖΑ για την χειραγώγηση της Δικαιοσύνης.
Για την υπόθεση Παπασταύρου ο κ Βορίδης είπε ότι το θέμα είναι στην Δικαιοσύνη και εκεί θα δοθούν οι όποιες  εξηγήσεις ενώ για τη συνομιλία Κουμουτσάκου-Μουσσά ο κ.Βορίδης έκανε λόγο για ιδιωτική συνομιλία που φανερώνει πως χρησιμοποιεί την Δικαιοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν υπάρχει καμία σχέση του Κουμουτσάκου με τα όποια τιμολόγια έχουν εκδοθεί από την ΝΔ»   είπε ο κ Βορίδης, ο οποίος έκανε λόγο για παρακρατικές μεθόδους του ΣΥΡΙΖΑ που συνδέει μια άσχετη συνομιλία του 2015 με τιμολόγια του 2010.
Ο κ.Βορίδης υποστήριξε ότι η ΝΔ οφείλει να ξεκαθαρίσει σύντομα τι αφορούσαν τα τιμολόγια που εκδόθηκαν για να μην σέρνεται το θέμα, ενώ υποστήριξε πως ο κ. Καμμένος που είναι μέλος της κυβέρνησης έχει καταδικαστεί τέσσερις φορές για συκοφαντικούς ισχυρισμούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης