Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη: Δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις στην κυβερνητική συνεργασία από τις δηλώσεις Μπαλαούρα

Χρυσοβελώνη: Δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις στην κυβερνητική συνεργασία από τις δηλώσεις Μπαλαούρα
Ανοιχτό θέμα η υπόθεση Μουζάλα, θα την χειριστούν με τον καλύτερο τρόπο Τσίπρας και Καμμένος είπε η υφυπουργός Υποδομών
Την θέση ότι δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις στην κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ λόγω των δηλώσεων του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μ.Μπαλαούρα, ο οποίος υποστήριξε πως προσωπικά δεν θα είχε πρόβλημα εάν η FYROM ονομαζόταν Μακεδονία, διατύπωσε η υφυπουργός Υποδομών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm η κα.Χρυσοβελώνη υποστήριξε πως οι ΑΝΕΛ δεν συμφωνούν με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πάντως πως δεν θα προκύψουν προβλήματα στη συνοχή της κυβέρνησης.
Όσον αφορά την υπόθεση Μουζάλα, είπε πως είναι ανοιχτό θέμα, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθηση ότι ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα χειριστούν με τον καλύτερο τρόπο την υπόθεση.
Ερωτηθείσα για τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη και τη διαπλοκή, η κα.Χρυσοβελώνη είπε ότι ο ελληνικός θα μάθει την αλήθεια.
«Θα λεχθούν τα πράγματα με το όνομα τους» υποστήριξε η υφυπουργός Υποδομών, τονίζοντας ότι «οι Έλληνες πολίτες μπορούν να αντέξουν περικοπές στους μισθούς τους, αλλά αποδίδουν καλύτερα όταν υπάρχει δικαιοσύνη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης