Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δυσαρέσκεια Μαξίμου για Μάρδα - Μπαλαούρα: Συνιστά προσοχή απ' όλους για να μην πλήττεται η πολιτική της κυβέρνησης

Δυσαρέσκεια Μαξίμου για Μάρδα - Μπαλαούρα: Συνιστά προσοχή απ' όλους για να μην πλήττεται η πολιτική της κυβέρνησης
Δεν δημιουργείται θέμα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο ίδιος ο Μπαλαούρας δημιουργεί πρόβλημα στον εαυτό του, διαμηνύει το Μαξίμου
Τη δυσαρέσκεια της κυβέρνησης έχουν προκαλέσει τόσο οι δηλώσεις του Δημήτρη Μάρδα για πρόσφυγες – επενδυτές όσο και του Μάκη Μπαλαρούρα για αναγνώριση της ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» αντίστοιχα, με το Μαξίμου να συστήνει προσοχή σε όλους προκειμένου να μην παρερμηνεύονται δηλώσεις και να μην πλήττεται η συνολική πολιτική της κυβέρνησης.
Μάλιστα, ειδικά για τον Μ. Μπαλαούρα, από το Μαξίμου σχολίαζαν χαρακτηριστικά μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για το προσφυγικό υπό τον Αλέξη Τσίπρα, ότι «δεν δημιουργείται θέμα με τους ΑΝΕΛ, ο ίδιος ο Μπαλαούρας δημιουργεί πρόβλημα στον εαυτό του.»
Η θέση της κυβέρνησης για το ζήτημα της ονομασίας της γειτονικής χώρας - σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και χρήση έναντι όλων «είναι σαφής, γνωστή και εκπεφρασμένη», ξεκαθαρίζοντας ότι η δήλωση Μπαλαούρα είναι «εκτός γραμμής».
Σε ό,τι αφορά τον υφυπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, οι κυβερνητικές πηγές δήλωσαν ότι όσα είπε για τους πρόσφυγες – επενδυτές, «είναι προσωπική του άποψη και δεν αποτελεί ζήτημα κεντρικής πολιτικής».
Στο πλαίσιο αυτό, παρέπεμπαν και σε δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Δημήτρη Βίτσα και του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης