Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άμεση απάντηση Κουμουτσάκου (ΝΔ) σε Μαξίμου: Η αγωγή κατά της Γεροβασίλη θα συνοδευτεί και με μήνυση

Άμεση απάντηση Κουμουτσάκου (ΝΔ) σε Μαξίμου: Η αγωγή κατά της Γεροβασίλη θα συνοδευτεί και με μήνυση
Η νέα απάντηση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκου
«Η αγωγή θα συνοδευθεί και με μήνυση», έγραψε σε νέα του ανάρτηση στο twitter ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, αμέσως μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείου τύπου του πρωθυπουργού καλώντας τον «μαζί με την αγωγή, να καταθέσει και τα τιμολόγια με τα οποία η ΝΔ πλήρωνε τους κατηγορούμενους».
Ειδικότερα, άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Κουμουτσάκου, ο οποίος νωρίτερα μέσω twitter προανήγγειλε ότι καταθέτει αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη.
Ο ίδιος, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού,  σε νέα του ανάρτηση έγραψε πως «επιμένουν οι «γκεμπελίσκοι» να με συνδέουν με τιμολόγια.
Η αγωγή θα συνοδευτεί και με μήνυση».
«Και αγωγή και μήνυση λοιπόν.
Καλό βράδυ σε όλες και όλους», πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος.
Σημειώνεται ότι η αντιπαράθεση ξέσπασε νωρίτερα σήμερα, όταν η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, με το οποίο όπως υπογράμμισε έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται "τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο", κάλεσε τον κ. Κουμουτσάκο και τους υπόλοιπους βουλευτές της ΝΔ να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με τα κυκλώματα εκβιαστών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης