Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυριαζίδης (ΝΔ): Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει παραδώσει την Αθήνα στο έλεος της αναρχίας

Κυριαζίδης (ΝΔ): Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει παραδώσει την Αθήνα στο έλεος της αναρχίας
«Η κυβέρνηση αφήνει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια δράσης σε κάθε λογής εξτρεμιστικό στοιχείο», υπογράμμισε ο κ. Κυριαζίδης
Ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει παραδώσει την Αθήνα στο έλεος της αναρχίας και των κάθε λογής ακραίων στοιχείων «καταγγέλλει» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, με αφορμή την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου.
Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει παραδώσει την Αθήνα στο έλεος της αναρχίας και των κάθε λογής ακραίων στοιχείων, το θράσος των οποίων έχει ξεπεράσει κάθε όριο».
Διευκρινίζοντας έκανε λόγο για «επανειλημμένες προκλητικές επιθέσεις με ρήψη μολότωφ σε γραφεία πολιτικού κόμματος, ακόμη και σε οικία κυβερνητικού στελέχους, συνεχιζόμενες εισβολές σε δημόσια κτίρια και εγκαταστάσεις (Βουλή, Ε.Ρ.Τ., ΤΑΙΠΕΔ) και καταστροφές δημόσιας περιουσίας, όπως προσφάτως έγινε σε σταθμούς του Μετρό, αποκορύφωμα των οποίων υπήρξε η προ ημερών ανενόχλητη και άνευ προηγουμένου για τα ευρωπαϊκά χρονικά παρέλαση αναρχικών στο κέντρο της Αθήνας με προτεταμένα όπλα», ενώ συμπλήρωσε ότι «ήρθε να προστεθεί και η χθεσινή καταδρομική επίθεση στο Α.Τ. Παγκρατίου».
Σύμφωνα με τον βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η κυβέρνηση, σφυρίζοντας προκλητικά αδιάφορα, αντί να παρεμβαίνει, αφήνει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια δράσης σε κάθε λογής εξτρεμιστικό στοιχείο, αφοπλίζοντας και παραγκωνίζοντας την Ελληνική Αστυνομία και θέτοντας σε κίνδυνο ζωές πολιτών και αστυνομικών».
Ο ίδιος εξέφρασε την «έκδηλη ανησυχία» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «για όλα αυτά τα πρωτόγνωρα περιστατικά βίας».
Η Νέα Δημοκρατία καλεί την κυβέρνηση να πάψει να “χαϊδεύει” όλους αυτούς που αμφισβητούν και απειλούν τη νομιμότητα, τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια του πολίτη.
«Η Ελλάδα ήταν και παραμένει κράτος δικαίου και αυτό ορισμένοι δεν πρέπει να το ξεχνούν», κατέστησε σαφές ο κ. Κυριαζίδης, ενώ κατέληξε σημειώνοντας πως «ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας καθίσταται πλέον προσωπικά υπεύθυνος για όλα όσα συμβαίνουν, καθώς οι πράξεις, οι παραλείψεις, η αδράνεια αλλά και οι ακολουθούμενες στον τομέα αυτό πολιτικές των υπουργών του βαραίνουν τον ίδιο που τις ανέχεται».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης