Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (ΝΔ): Η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας αλλά δεν μπορεί να προκαλέσει εκλογές

Βορίδης (ΝΔ): Η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας αλλά δεν μπορεί να προκαλέσει εκλογές
Η καταψήφιση της κυβέρνησης από την κυβερνητική πλειοψηφία είναι η μόνη πατριωτική πράξη που μπορούν να κάνουν υποστηρίζει ο βουλευτής και συντονιστής της ΝΔ
Απολύτως έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας είναι η ΝΔ, υπογραμμίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ο συντονιστής της ΝΔ Μάκης Βορίδης.
Οπως τονίσει το κόμμα του «δεν μπορεί να προκαλέσει εκλογές» και εκφράζει την ελπίδα «να καταρρεύσει η κυβέρνηση».
Ο κ. Βορίδης εκτιμά ότι ο κ. Μητσοτάκης προχωρά στην αναδιοργάνωση της ΝΔ με «σταθερότητα, αποφασιστικότητα και μεγάλη ταχύτητα» και αναφέρει ότι πολιτική προτεραιότητα σήμερα της δεξιάς παράταξης είναι «να φύγουν από την εξουσία οι καταστροφικοί μετακομμουνιστές», όπως χαρακτηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ.
Διατυπώνει επίσης την άποψη ότι η καταψήφιση της κυβέρνησης από τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας ως τη «μόνη πατριωτική πράξη που μπορούν να κάνουν».
Σχολιάζοντας τα προβλήματα του προσφυγικού και της οικονομίας που αντιμετωπίζει η χώρα ο κ. Βορίδης επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση λέγοντας μάλιστα ότι μεταξύ άλλων δοκιμάζεται «από τον τραγικό εαυτόν της, από την ανικανότητα και την παρδαλή νεοαριστερή ιδεολογία της…».
Τέλος, εκτιμά ότι ήταν απολύτως λογική η αναβολή της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Δικαιοσύνη μετά το τρομοκρατικό κτύπημα στις Βρυξέλλες χωρίς όμως να έχει την ίδια άποψη για την αναβολή της συζήτησης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, την οποία χαρακτηρίζει «αξιοθρήνητη μεθόδευση».
Υπενθυμίζεται ότι στην Επιτροπή είχαν κληθεί οι υπουργοί κ.κ. Παρασκευόπουλος και Παπαγγελόπουλος σχετικά με την υπόθεση που έχει προκύψει από τις καταγγελίες της εισαγγελέως Τσατάνη για παρέμβαση του δεύτερου στη δουλειά της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης