Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Να κάνει στροφή στη σοβαρότητα η κυβέρνηση – Χρειάζεται επειγόντως να συντονιστεί

Χατζηδάκης (ΝΔ): Να κάνει στροφή στη σοβαρότητα η κυβέρνηση – Χρειάζεται επειγόντως να συντονιστεί
Έχουμε μπροστά μας ακόμα πολλά επεισόδια στο προσφυγικό υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την ανάγκη η κυβέρνηση να κάνει στροφή στη σοβαρότητα και να συντονιστεί επειγόντως για να αντιμετωπίσει τις κρίσεις που έχει μπροστά της διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ.Χατζηδάκης, αναφέροντας πως η ΕΕ είναι αντιμέτωπη με μια πολυεπίπεδη κρίση.
Σε δηλώσεις του στον Alpha 989 ο κ. Χατζηδάκης υποστήριξε ότι «πέρα των συνεπειών του ευρώ, έχουμε θέμα με το προσφυγικό, με το Brexit, με την τρομοκρατία».
«Όταν υπάρχει κρίση, τα πρώτα θύματα είναι οι ασθενέστεροι κρίκοι και η Ελλάδα είναι μέσα σε αυτούς» τόνισε ο κ.Χατζηδάκης, επισημαίνοντας ότι «πάμε να χάσουμε μια δεκαετία με την κρίση και ταυτόχρονα ήρθε το προσφυγικό για να δέσει το γλυκό».
«Κινδυνεύουμε τα σύνορα της ΕΕ να είναι στα Σκόπια, και Ελλάδα – Τουρκία να είναι ένας χώρος διαχείρισης προσφύγων.
Χρειάζεται επειγόντως να συντονιστεί η κυβέρνηση.
Έχουμε μπροστά μας πολλά επεισόδια στο προσφυγικό, χρειάζεται περίσκεψη, προσοχή και συντονισμός» είπε ο κ.Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι «η διαχείριση δεν μπορεί να είναι επικοινωνιακή» και ότι «η κυβέρνηση πρέπει να κάνει στροφή στη σοβαρότητα».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι «το πιο πιθανό είναι να κλείσει η αξιολόγηση», ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του γ.γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, Φραγκίσκου Κουτεντάκη, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους λεβέντικες μάχες, πετάει ρουκέτες, καθρεπτάκια εντυπωσιασμού».
«Όπως θα κλείσει η αξιολόγηση, θα αυξηθούν οι φόροι και θα μας μείνουν οι πρόσφυγες, δεν είναι ευχάριστη προοπτική» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης