Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Αφού ο Schaeuble εμπιστεύεται τον Τσίπρα, o ελληνικός λαός να τον καταδικάσει

Κωνσταντοπούλου: Αφού ο Schaeuble εμπιστεύεται τον Τσίπρα, o ελληνικός λαός να τον καταδικάσει
Μπαράζ αναρτήσεων στο twitter της πρώην προέδρου της Βουλής με στόχο τον Έλληνα πρωθυπουργό
Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε, εκ νέου, η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Wolfgang Schaeuble ο οποίος τόνισε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του.
Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στο twitter σχολιάζοντας τις δηλώσεις αυτές αλλά και αντίστοιχες του Γάλλου υπουργού Οικονομικών Michel Sapin.
«Τώρα που ο Schaeuble δηλώνει ότι εμπιστεύεται τον Τσίπρα είναι ολοφάνερο γιατί δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός», ήταν η πρώτη ανάρτηση.
Και ακολούθησαν οι εξής:
«Έχει άλλωστε δηλωθεί ξεκάθαρα ότι η «εμπιστοσύνη» συνδέεται με την κατάλυση της δημοκρατίας και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας» η «εμπιστοσύνη» συνδέεται με την «κατάλυση της δημοκρατίας και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας».
«Οι πρώτες δηλώσεις εμπιστοσύνης της Κομισιόν ήρθαν το καλοκαίρι, όταν το ΟΧΙ του λαού έγινε ''Ναι'' του Τσίπρα.
Το ΟΧΙ κλόνιζε την ''εμπιστοσύνη''».
αναφέρει σε άλλη ανάρτηση.
«Σήμερα παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, ενώ θηρνούμε μωρά-θύματα της εκτρωματικής συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας η ...εμπιστοσύνη απογειώνεται».
«Την ίδια ώρα, καταβυθίζονται όχι μόνο οι λέμβοι των προσφύγων και τα ανθρώπινα δικαιώματα - διεθνές δίαιο, υπό το βλέμμα τούρκων επιτηρητών».
«Με τις ευλογίες του Τσίπρα, η Τουρκία βαφτίστηκε "ασφαλής χώρα".
Στα θύματα ακραίων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μοιράσει τριαντάφυλλα», είπε κάνοντας νύξη στην πρόσφατη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομόλογό του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης